torstai 24. marraskuuta 2011

Testailua Novitan langoilla, osa 2

Pitkästä aikaan otin käsittelyyni Novitan Polku-langan. Värit on niiiiiin ihanat, mutta neulottavuus vaan on niin pyllystä, että joutui pari kuukautta muhimaan lankakopassa ennen kuin jaksoin yrittää uudelleen. Viime testikerrasta ja hermojen menetyksestä juttua täällä.

Mutta, tällä kertaa operaatio neulonta ja virkkaus.Testi 1. Virkkaus

Puikko 2,5. lankana Novita Polku.

Yllättävän siistiä jälkeä tuolla lopulta tuli, mutta aika skarppina sai olla kuitenkin tuon säikeisyyden kanssa... Ja huomasin myös, ettei monimutkaisempien pallerosilmukoiden tekemisestä tule yhtään mitään, jos siis useamman silmukan läpi pitäisi saada lanka vedettyä. Se lanka säikeytyy aivan hirmuisesti, eikä siitä vaan tule mitään.


Suunnitelmani "Virkkaanpa jonkun huivin tästä Polusta" on siis hyllytetty.Noin pitkälle jopa tuota "kukkaa" jaksoin virkata. Hyvä minä, keskittymiskykyni on yhtä hyvä kuin perunalla.


Sen sijaan, jotain positiivista. Nimittäin Testi 2. neulonta.
Neulominen, tosin tarpeeksi isoilla puikoilla, näyttäisi jopa onnistuvan! :)


Kyseessä  mallitilkku (huomatkaa miten siistin näköinen pinta) joka on neulottu puikoilla 6! Hahaa! Tämä juu on harvaa, mutta se on silti aika kivan näköistä kuitenkin. Tastä saattaa jopa tulla jotain.... bolero vaikkapa...


Noniin, ehkäpä tässä on tämän talven projekti. :) Tuhoan Polkua ilman että hermot menee! ...sit vaan se aloittaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)