lauantai 19. marraskuuta 2011

Pensseli-set

…Olen koko syksyn käynyt kansalaisopiston öljyvärimaalauskurssilla mutta en VIELÄKÄÄN ole saanut mitään valmiiksi!

2 kertaa jäljellä, 2 keskeneräistä taulua….. tässähän tuppaa stressi tulemaan….

Maalaukseen liittyen, tässä hyvä joululahjavinkki maalareille, sekä teille väkertelijöille joilla on maalaamista harrastava ystävä.


Huonon huumorin ystävänä annan tälle mallille nimeksi: Pensseli-Set

 
Nyt kaikki voivat sitten sanoa ”Minäkin käytän Pensseli-Setää, se on niin näppärä tapa pitää pensselit järjestyksessä!”.  Ehe ehe. Puujalkoja ei koskaan voi olla maailmassa liikaa kun on niitä maamiinojakin ja kaikkee.


Mutta, ohje Pensseli-Setin tekemiseen:


1. Kaiva jemmasta noin 48 cm x 30 cm kokoinen kangaspala. Vähän paksumpi kangas parempi, tyyliin farkku tms.
2. Päärmää tai muuten huolittele kangaspalasi reunat.
3. Taita alareunaa noin 10 cm verran ja ompele mielivaltaisesti eri kokoisia ja levyisiä sarakkeita. Osa voi olla kapeampia, osa leveämpiä, samapa tuo.
4. Ompele toiseen reunaan noin puoliväliin noin 85 cm, pituinen nauhan- tai nyörinpala ja upea Pensseli-Set on valmis!

 

Itselläni on pala stretch-farkkua joka jäi yli jostain toisesta projektista. Mutta tähän saa ainakin hyvin vanhat farkunlahkeet hyödynnettyä! Ja pinttyneet tahrat ei tässä kangaspalasessa haittaa, koska on todennäköistä että tämä likantuu joka tapauksessa...


2 kommenttia:

  1. Pensseli-set on juuri paras! (Muistuttaa minua yhteiskuvasta herran kera sekä myös kosinnasta. Nyt voisin olla vaimona Syyriassa keittämässä Pensseli-Sedälle perunoita, jos olisin lähtenyt.)

    VastaaPoista
  2. Höh, no miks et lähtenyt??? Aattele, mikä elämäsi tilaisuus, se kuitenkin on julkkis ja kaikkee kuitenkin... kai olet joskus katunut päätöstäsi edes??? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)