sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Tunnustus

Sainpahan tämmöisen;


Google translator ystävällisesti kääntää "A blog with substance"::n näppärästi suomeksi "blogi aineen kanssa". Joten Kiitos Annukka tästä, olen erittäin otettu tästä tunnustuksesta. Ilmeisesti Annukkakin on pannut merkille saman asian, että blogini todellakin vehtaa muiden aineiden kanssa jatkuvasti...

Mutta se huumoriosuudesta. Siirrytään vakaviin tunnustuksen saajan tehtäviin, eli

Tunnustuksen saajan täytyy tehdä neljä seuraavaa asiaa;

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni.

Satunnaisia asioita minusta..

1. Olen ihan satavarma että korvien puhdistaminen pumpulipuikolla on lyhyin tie nirvanaan....aaah...se on ihanaaa....
2. ...ja yllä mainitusta syystä puhdisankin korviani aika usein. :)
3. Korvista puheenolleen, toisessa korvassani on hakaneula. Joskus 98' nurkilla sen siihen otatin ja siitä asti se on mukana kulkenut... ah, nuo teinivuodet.
4. Teinivuosista puheenolleen, yläasteen päättötodistuksessani oli 10 sekä rätti- että teknisestä työstä. Joutuivat sitä varten tekemään erikoispäättötodistuksen, koska koulun valmispohjassa oli vain "käsityö" tms.
5.Olen hyvä aloittamaan uusia juttuja mutta viimeistely usein jää tekemättä... nimimerkillä hääpuvun hame oli hakaneulalla kiinnitetty, kun en vain jaksanut enää ommella hameen yläreunaan sitä yhtä viimeistä nappia!
6. Ja vaatteisiin liittyen, välttelen kaikkia merkkituotteita, ainakin jos se logo tai merkki jotenkin näkyy. Ennakkoasenteet on ärsyttäviä, varsinkin logoihin liittyvät. Poikkeuksena urheiluvaatteet/välineet, niissä logojen välttely vaan on mahdotonta... mutta vastapainona välttelenkin sitten urheiluvaatteita ylipäänsä... ;)
7. Urheiluvaatteista puheen ollen, olen ihan itse omilla rahoillani ostanut elämäni aikana vain yhdet ulkoilulenkkarit. Ja ne on edelleen aika vähän käytetyt...
8. Ja tästä tulikin mieleen että ajan edelleen (aika paljon jopa) polkupyörällä jonka sain ala-asteella ollessani. Olen jopa harkinnut jo pari vuotta uuden ostamista! Kuten myös pyöräilykypärän ostamista. Noh, ehkä joskus...


Ja koska tää leikki menee ihan tyhmäksi jos kaikki saa koko ajan samoja tunnustuksia, en aio antaa 8:ksalle ihanalle blogille tunnustusta kun ne mokomat ovat jo semmoiset tehneet. Joten, nakkipallero singahtaa sen sijaan seuraaville bloggaajille. Eivät niinkään valtavirtaa, mutta jotain sykähdyttävää ja itseäni kiehtovaa niistä kaikista löytyy.

Merli's Charms
Neuloo ja purkautuu
Kaliumdikromaatti

Eivät niinkään valtavirtaa, mutta jotain sykähdyttävää ja itseäni kiehtovaa niistä kaikista löytyy.  Olokaatten hyvät.

3 kommenttia:

  1. Ooh, kiitos! Olen tästä kovin iloinen! :) Sinunkin blogissa tosiaan on ainesta ja plussaa siitä, että se on nimenomaan VIOLETINSÄVYINEN. :)

    VastaaPoista
  2. Hah, no mutta kiitos. :) Voisin kehitellä tähän väliin violettia sävyä ylistävän puheen, mutta jos pysytään yhtään realismissa niin maijan.blogspot.com oli jo varattu kun blogille osoitetta yritin keksiä, et oli pakosta kehitettävä jotain muuta.... vaikkakin, violetti ON kiva sävy. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)