tiistai 15. marraskuuta 2011

Joulukalenteri II

Nähtyään tämän parin päivän takaisen joulukalenteri-merkintäni, ystäväni laittoi kommenttia ja vielä soittikin välittömästi ja pyysi että "Tee mun pojille tollanen joulukalenteri!"

Noh, sattumoisin olin juuri lähdössä kohti kangaskauppaa, joten miksipä ei. :) Eipä olisi paljon parempi ajoitus voinut olla.


Eurokankaan palalaatikot eivät pettäneet taaskaan ja sieltähän löytyi kiva harmaa kangas. Jotain puuvillasekoitetta tuo varmaan on, mutta toimii hyvin pussukoina kun ei niin rypistykään.


Nauha tosin oli nyt ostotavaraa, kun ei nyt ihan sattumoisin varastossa ihan noin paljoa ylimääräistä nauhaa ollut....



Jotain tuotekehitystäkin tapahtui, sillä ompelin ovelana nauhan sivusaumaan kiinni! Hyvästi nauhojen hukkuminen! Ajattelen tän olevan ihan hyvä idea just lapsiperheessä... :)



Kooltaan ovat vähän reilumpia, noin 12cm x 16 cm ja numerot niihin tein kangastussilla ompelemisen jälkeen. Jouluaatto sai sydämen ympärilleen... kyllä pikkupoikien pitää sen verran sydämiä sietää. ;)


Joulu! <3

2 kommenttia:

  1. No aivan ihanat!!! Ja aivan mielettömän loistava tuotekehitys!! :D Juuri näin :) Että ois ärsyttävää metsästää joka joulu noita irrallaan olevia nauhoja.. jei, mä tuun hakee heti kun ehdin! :) KIITOS!!!

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun tykkäät. :) Tervetuloa joku päivä kyläilemään. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)