sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kauppakassi

Teillä varmaan kaikilla on joku fiskaatio johonkin juttuun, tyyliin kun ei tiedä mitä teksi jostain kankaasta, niin siitä sit tekee pussukoita, kukkaroita.....noh, mun pakkomielteeni liittyy kauppakasseihin. Niitä onkin tässä vuosien varrella tullut tehtyä aikasta monta kipaletta...  Mutta aina kun joku kangassuikale meinaa jäädä hyödyntämättä niin mieleeni heti tupsahtaa "no mutta, tästähän tulis kiva kauppakassi...!"

Tämänkertaisen kassin kangas oli Annukan vaatekaapin syövereistä pelastettu (hieman pieni ja hyvin tylsä) hamonen, joka saa kokea nyt uuden elämän kauppakassina.


Joulupukki saa keksiä jonkun joka tämän haluaisi, itselläni noita kauppakasseja jo on ihan jo muutama, että ei varmaan tule itse tätä otettua käyttöön...

...ja joskus kauan sitten puhuin tekstilogosta, niin nyt vihdoinkin keksin jonkun kikkareen johonka tunkea tämmöisen. :)


Jännittävää... noh, ei kuitenkaan.

2 kommenttia:

  1. Mistä olet tilannut tekstilogoja? Olen myös miettinyt että mikä noiden merkkiä ilmentävien lappusten nimi on joten kiitos avusta :D

    VastaaPoista
  2. En ole itseasiassa tilannut noita mistään, vaan tein itse. :) Erittäin selkeät ohjeet löysin Hipun blogista, osoitteesta:

    http://handmadehippu.blogspot.com/2010/10/omien-merkkien-teko-ohje.html

    Tuohon tarvittavaa erikoistulostuspaperia löysin suomalaisesta kirjakaupasta, mut ilmeisesti clas ohlsonillakin olis myynnissä jotain vastaavaa. Haastavinta oli löytää MUSTESUIHKUtulostin, nykyisenä laseraikana... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)