torstai 25. elokuuta 2011

Säihkysäären shoppailut

Säärystimet etenee! :)

 Tämä kuva on tosin jo pari päivää vanha, et on tuo toinen säärystin jo tuosta edennyt jopa. Mut tuommoiset niistä nyt sit olisi tulossa... Tuossa kerässä on kaikki oranssi lankani mitä mulla on, et toivon mukaan se riittää vielä tuohon toiseenkin säärystimeen...

 

Säärystimien palmikkokuvio oli Novitan Jooga-sukista otettu, lankana tosiaan seitsemän veljestä ja alkoitussilmukoita 55.

Sitten jo seuraavaa hommaa silmällä pitäen ostin pari kerää tuota novitan uutta Polkua, nuo sävyt on vaan niiiiin ihanat. Meinasin tehdä siitä sukat, mutta huhhuh kuinka ohutta tuo lanka on! Aloitin vartta tekemään mutta ei hyvää päivää, 60 aloitussilmukkaa, 6 kierrosta ja jopa noin sentin verran edennyt työ! Seiskaveikalla olis jo 2-3cm varressa pituuutta! Ei....ei mun kärsivällisyydelleni yhtään sopivaa... Pitänee ostaa vaikka jotain mustaa Nallea kerä ja neuloa sitä tuon Polun kanssa kaksin... vai neuloisko kaksinkertaisena sitten tuota polkua? ....vaikeaa, vaikeaa. Ideoita? Kokemuksia??

2 kommenttia:

  1. Ohuesta langasta neulotut villasukat on kyllä mahtavat jalassa, itse tykkään kyllä enemmän sellaisista kuin niistä seiskaveikkasukista. Neulominen sitten itsessään on syvältä, ja siksi en tee juuri koskaan näistä ohuemmista langoista..

    Muistaakseni tein joskus kaksinkertaisesta nallesta lapaset itselleni ja tuli tosi hyvät, pehmeämmät kuin seiskaveikasta mutta kuitenkin tiiviit. Eli jos kokeilisit tuplana? Tai mukaan nallea? Seiskaveikkaa lisäämällä tulee ehkä liian paksut?

    VastaaPoista
  2. Ite kyllä tykkään paksuista sukista... en ole meinaan koskaan edes ostanut Nallea, et olishan se kokemus sekin. Pitää varmaan prisman kautta mennä kotiin tänään, katsella mitä siellä olis tarjolla...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)