keskiviikko 10. elokuuta 2011

Osoitelappuset

Onko teidänkin mielestä ne matkayhtiöiden tarjoamat paperiset osoitelaput jotenkin vaan todella epäesteettisiä...? Häiritseekö teitäkin se leimaantuminen esimerkiksi Aurinkomatkojen asiakkaaksi? Ei hätää, asiaan auttaa Uudelleenkäytettävät Osoitelaput!


Nää on siis jotain jämäpaloja joita on jäänyt muista jutuista, joista sitten väkertelin tämmöisiä osoitelappujuttuja ison pinon. Niissä on toisella puolella palanen sellaista normi asiakirjoille tarkoitettua muovitaskua ommeltuna tuohon keskelle, reunat vaan siksakattu kiinni ja kuminauhan pätkä ommeltu päihin. Ks alla oleva kuva.


Ja kas, kestää varmasti monta reissua ulkomaille, ja auttaa myös tunnistamaan sen oman matkalaukun kun se sieltä hihnaa pitkin tulee takaisin... eikä TAATUSTI tule toista samanlaista vastaan. :)

Tässä vielä kiinnitystapa havainnollistettuna, eli siis nimilapp vaan pujotetaan lenkistä läpi.


2 kommenttia:

  1. Hah, täältähän se löytyi apu tähänkin ongelmaan. Kiitos, kun olet ajatellut asian valmiiksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. ;) mua ahdistaa leimautuminen tietyissä asioissa niin tää on ratkaissut ainakin tän pakettimatkaleimautumisen. Lisäksi auttaa kummasti löytämään sen oman laukkunsa sieltä hihnalta. Ei varmasti tuu samanlaista vastaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)