sunnuntai 21. elokuuta 2011

Pöllöjä pöllöjä!

Törmäsin internetin ihmeellisessä maailmassa pöllötyynyihin, ja rakastuin samantien. Ja eihän siinä auttanut muu kuin kaivaa tilkkulaatikoiden pohjia ja ihmetellä että mistä sitä oikein aloittaisi... (lopussa kuva tilkkukaaoksesta, jonka tämä inspiraatio aiheutti...) Lopulta syntyi tämmöiset tyynyt.Pehmusteet noihin tempasin vanhoista koristetyynyistä, jotka oli jo aika möykkyyntyneet... niin nyt sitten möyhin ja nypin pehmusteet uudenveroisiksi, ja eiköhän noilla taas pärjää taas monta vuotta. :)

Pöllöjen silmät on tehty valkoisesta keinonahasta (siis sitä mitä multa ei löydy, niin sitä ei tarvita...) ja nuo mustuaiset ovat mummon perintötavaroiden joukosta löytyneet puunapit.


Mummo käsityöihmisenä oli säilönyt paaaaaljon nappeja vuosien varrella, ja minähän ne tietysti adoptoin heti ensimmäiseksi. Aarteita, aarteita!

Pöllöjen malli on imprivosoitu aika pitkälti omasta päästä, ideoita otettu vähän sieltä ja täältä tosin. Googlen kuvahakuun "pöllötyyny" tahi "owl pillow" niin johan alkaa löytymään. :) Pakko tehdä näitä vielä lisää... erikokoisina ja -näköisinä ja -värisinä...

Ja lopuksi hieman tilkkukaaosta... ei luovuus ole mitään siistiä puuhaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)