sunnuntai 21. elokuuta 2011

Puikoilla nyt.

Puikoilla on tällä hetkellä tämmöistä.... tästä piti tulla villasukat, mutta jotenkin tuo varsi on niin ison ja löpsön tuntuinen, että en siitä mitään löpöttäviä sukkia halua. Et siitä taitaakin tulla säärystimet...
Lankana Seitsemän veljestä, joka on itse värjätty krapilla. Ollu vähän tiukka vyyhti, nii on vähän tollein epätasainen sävy langassa, mutta näköjään siitä tulee kyllä tosi kivan näköistä pintaa lopulta. :) Malli katsottu Novitan lehdestä syksy 2010  "Joogasukat", ja vähän vähennelty silmukoita että sais sen toimimaan seiskaveikalla, kun alkunperin ohje oli Nallelle. Noh, kahtoo nyt mitä tuosta vielä tulee... todennäköisesti ne säärystmet.

2 kommenttia:

  1. OI, tuollaista tulee siis jos tekee seiskaveikalla joogasukkaa! On nimittäin to do -listalla joulua ajatellen, tosin ihan niinä alkuperäisinä sukkina. :)

    VastaaPoista
  2. Alkuperäisessä ohjeessa on aika iso silmukkamäärä, vähensin siitä 8 silmukka noita aloittaessani (55 tarkalleen ottaen tuossa mun tekeleessäni) mutta silti vaan tuntuu jäätävän isoilta... et kannattaa vähän kahtoa nallellakin sitä ohjetta että tarttetko oikeasti ihan niin paljoa silmukoita. Nuo on kuitenkin 2,5 puikot, et niillä periaatteessa pitäis tulla napakkaa kyllä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)