torstai 25. elokuuta 2011

Ohjelmaa syksylle...

Noni, kansalaisopiston kurssi-ilmoittautuminen tuli ja niinpä minäkin ilmoittauduin kursseille, kuten jokavuotinen tapani on. Tällä kertaa tuli mentyä korsetintekokurssille (kestää syksyn), öljyvärimaalauskurssille (syys- ja kevätkausi samassa) ja vielä viikonloppukurssille jolla tehdään koivurisuista ja rautalangasta jotain muotoilujutskia... Joten on taas ohjelmaa luvassa. :)

Piti mennä puutyökurssille, haluaisin tehdä makkariin semmoisen vaatekaapin, mutta... ei oikein ketään lähtenyt kaveriksi, joten valitsin sitten tutun ja turvallisen maalauksen. Oon siellä maalauksessa jo niin monta vuotta käynyt, että välivuosi olisi ehkä tehnyt hyvää... Mutta, juuri kun kuvittelen että pääni on tyhjä ideoista, tuli mieleen eräs tekniikkajutska jota en muista kokeilleeni, ainakaan öljyväreillä... joten kokeellista taidetta luvassa. :) Maija goes Munch --> Maich? ...Lisäksi yhdelle pikkutytölle voisi hyvinkin maalata My Little Pony-taulun. Ite olisin ainakin pikkutyttönä halunnut moisen.... vaaleanpunaisena, tietenkin. ;)

4 kommenttia:

 1. Jippii! Ainakin risuissa ollaan samassa! Harmi ettei puutyö nyt mätsännyt, siellä seura olis ollut tarpeen. :)

  VastaaPoista
 2. Argh, miks tää rakkine ei anna mun kirjoittaa kommentteja omaan blogiini? Ärr....

  Joka tapauksessa, kerrankin kun on mahdollisuus saada opetusta korsetin tekoon niin tartun siihen, kun sitä ei välttämättä toisten enää tarjoudu.. :)

  VastaaPoista
 3. Harrastatko myös maalausta? millaisia kuvia niistä tuli?

  VastaaPoista
 4. Maalaan juu. :) Olen maalannut pikkutytöstä alkaen, eli jonkin verran tuota kokemusta karttunut... öljyväreihin tutustuin ekan kerran vuonna 2000 ja se oli menoa sit... ;)

  Joitain kuvia täällä blogissa onkin, löytyvät ehkä helpoten kun valitset tunnisteista tuon Maalaus-jutun. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)