sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Vessassa on hyvä olla, ei huolet paina eikä rasitu polla...


Sainpahan nupit vaihdettua vihdoinkin. Ei mennyt ihan niin kuin strömsössä taas...  (jos taisteluni kaapin kanssa kiinnostaa, lueskele tämä astetta avautuvampi postaukseni parin päivän takaa.) 


Lähtötilanne oli siis tämä:Ja lopputilanne nyt tämä: Sain tosiaan sen viimeisenkin nupin lopulta irrotettua, kun sain ujutettua nupin alle osittain yhden ohutteräisen hedelmävetsen, jolla nitkuttamalla sain suurimman osan liimasta pois ja lopulta aikani kiskottuani alkoi liima antamaan periksi... ei ole helppoa tämä sisustaminen aina. ;)Sitten porakoneella reijät vielä nuppien syvennyksien kohdalle ja uusien nuppien ruuvaus paikoilleen. 
(osasin laittaa porakoneeseen terän ihan itse, jee! Hyvä minä! :D Pois sitä en osannut ottaa, et sai mieskin kokea olevansa hyödyllinen edes kertaalleen, kun pääsi opastamaan mua siinä... taas... Tää on vähän sama kuin tää mun "mikä on paitsio?" kyselyni aina urheilulajeja katsellessani, et vaikka sen kuuleekin aina silloin tällöin, on edellisestä kerrasta vierähtänyt jo sen verran aikaa ettei enää muista vastausta.)Isäni lyhenteli nuppien ruuvit, sillä kun on sellaiset hyvät hiomalaitteet joilla noiden ruuvien päiden hiominen onnistui nopeasti. :) Paaaaljon parempi kuin se edellinen versio. :)


Enää ei törötä ruuvien päät laatikoiden sisäpuolella typerästi. :) 

Tuli vähän ryhtiä heti tämänkin kaapin olemukseen. Herkkä ja romanttinen, mutta kuitenkin vähän asennetta mukana.


.....

Muutama päivä sitten tuunasin meidän vessapaperitelineenkin uuteen uskoon. Kun eihän tämä Ikean teräksinen tötterö nyt mätsännyt enää yhtään mattamustaan vessapaperitelineeseen... (Kuva kopioitu Ikean sivuilta, tässä linkki tuotesivulle.)

Joten ei muuta kuin mattamustaa bilteman spraypurkki taas kauniiseen käteen ja vähän suihkuttelemaan. 
Ah, heti parempi.
Miksi en tajunnut tehdä tätä jo aikaisemmin?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)