sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pipo päässä tarkenee syödä vappukakkua!

Miekkoselle valmistui Novitan kevät 2012 lehden ohjeella Nepal-myssy. Ohjeen mukaan tehtynä piposta tuli juuri sopiva miehen päähän, mutta omaan päähäni tuo on ihan jäätävän iso... eli jos itselle saman pipon tekisin, niin 4-6 silmukkaa voisi aloitussilmukkamäärästä karsia samantien, näin niin kuin vinkkinä...
Idea pipoon syntyi siitä, kun oli tuota Huopasta jäänyt reilu kerä tähteeksi näistä (surkuhupaisista) huopatöppösistä, niin sain tähän pipoon niitä tähteitä hyödynnettyä aika kivasti. Tosin vieläkin jäi puoli kerää...

Lankana on siis kaksinkertainen huopanen neulottuna 6mm paksuisilla puikoilla ja mustat raidat on jämälankoja vuosien varrelta, sekalainen jämälankakokoelma isoveljeä, seitsemää veljestä sekä nallea... välillä kaksin, välillä kolminkertaisena.

Pääsinpähän edes lopuista isoveljen jämistä eroon, jee! :)

Päälaella olisi ohjeen mukaan kuulunut olla tupsu, mutta.... jotenkin hevimieheni olemukseen tupsupipo....ei...vaan...jotenkin sovi... Mutta innostuipa mies kuitenkin lettipiposta, ja niinpä päälaelle väkertelin vielä samanlaisen letin mimmoiset korvaläpissäkin on.

Joten tämähän on tietenkin.... Hevilettipipo!
Kyllä kelpaa nyt kesää odotella villapipo päässä! :D


....


Vielä sokerina pohjalla, Angry birds kakku veljenpojan 8-wee synttäreille...  Koristeet kaikki askarreltu marsipaanista, myös nuo mustat jutut on ihan valmiiksi värjättyä marsipaania. 
Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää Vappua kaikille lukijoilleni sekä muille satunnaisille vierailijoille! :)3 kommenttia:

  1. Ängri böödsistähän tuli upee! :)

    VastaaPoista
  2. Marsipaani on kyl mahtavaa ainetta. Maku ei kyllä makuhermoja hivele, mutta sillä on kiva leikkiä kyllä. :) Ihan kuin muovailuvahaa mut syötävää. :)

    VastaaPoista
  3. Niin, ja kiitos kehuista amende! :D Tärkeimmät meinaa unohtua eli kiitokset...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)