sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Käsityömessuilua

Tänään, kylmää ja koleaa tihkusadetta uhmaten, lähdin polkemaan pyörällä kohti messukeskusta, sillä vuorossa oli yksi vuoden vakiotapahtumistani; KÄSITYÖMESSUT


Käsityömessuilla on aina käsityöläisiä myymässä tekeleitään, sekä tietysti tarvikemyyjiä myymässä kaikkia kivoja tarvikkeita meille intohimoisille ährääjille.

Kovasti jo suunnittelin että en sieltä mitään osta, kun en mitään tarvitse, mutta.... noh, sen nyt arvaa kuinka se suunnitelma sitten piti pintansa.

Pikkuromppeiden lisäksi löysin jopa hieman jotain isompaa meille, nimittäin uuden lampun keittiöön.

(Mieheni on viettämässä viikonloppua ystävänsä luona, varmaan ilahtuu taas suunnattomasti, kun sisustan taloa täällä sillä aikaa... "Yllätyyys! Kato, uus keittiön lamppu, eikö ookin ihanaa???!!!" ...nooh, oma vika, mitäs lähtee viikonlopuiksi pois. ;) Pakkohan mun on itseäni huvittaa täällä jotenkin, vaikka siis shoppailemalla.)

Tuossa Yläkuvassa hieman asennus vielä vaiheessan, alkoi palamaan käpy allekirjoittaneelta, kun eikö yksi johdoista irronnut tuolta katosta, ja piti aukaista sitten tuo kattohärpäkkä ja ruuvailla se takaisin kiinni paikalleensa sinne sokeripalaan, ennen kuin pääsin jatkamaan sen ähertämistä... että meinasi hieman ärsyttää, kun "siinähän ei mene kuin minuutti kun vaihtaa lampun kattoon!"....jooh... todellakin. Mutta sainpahan asennettua, ihan itse! :)

Tässä muuten hieno esimerkkini mieheni sisustusmausta... Se välttämättä halusi ostaa meille väriä vaihtavan led-lampun. Että voidaan nyt sit kokkailla joskus vaikka punaisessa valossa...


...Jee.

Kuitenkin, tuon ihanan vanhasta kakkukuvusta tuunatun lampun ostin Annan Pajan myyntikojusta. :)Lampun lisäksi mukaan tarttui kivaa pinkkiä bambu-lankaa sekä herkulliset Elvarin englanninlaku-hiuspinnit. :)


Lisäksi ostin vielä ilmeisesti mutanteille tarkoitettuja nappikorvisten taustoja, sillä pakkauksessa on nappikorviksen taustoja 9 kpl... Eli luvassa yksi pariton korvakoru sitten. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)