torstai 12. huhtikuuta 2012

Hetki lyö...

"Voi ei, kello on jo noin paljon! Pitäis mennä nukkumaan.... noh, mää teen äkkiä vielä tän yhden sauman...."

"Eikä, miten siinä meni noin kauan????! No ompelen sit pikapikaa vielä tän yhdenkin sauman..."

"...ehkä vielä yksi."


....ja seuraavana päivänä aamukahvipöydässä työkaverit kyselee että "Mitä ihmettä sää oot tehnyt eilen kun näytät noin väsyneeltä?" johon voi aina mutista jotain epämääristä, kuten "noh...nukuin tota vähän huonosti....köh köh..."


Huutakaa "Hep" jos kuulostaa tutulta... huoh.

4 kommenttia:

 1. Hep. Tämä sun blogi on muuten aivan ihanan inspiroiva ja ihastelua aiheuttava :)

  VastaaPoista
 2. Hep. Paitsi että ompelukoneet on makuuhuoneessa, joten ei ompelua iltaisin, vaan jotain mitä voi tehdä telkkaria katsellessa, neulomista, virkkaamista tai jotain muuta askartelua.. Nukkuminen on yliarvostettua:D

  VastaaPoista
 3. Jee, ihanaa, kohtalotovereita! :D Mun pää ainakin lopettaa toiminnan jos en nuku 8h, et nyt nää 6,5h unet alla niin huhhuh...

  Mutta kiitos Heidi. :) Ihanaa kun joku joskus kehuu! ;)

  Ja kohtalotoverini Maisku... ;) Mulla on ihan työhuone jossa ommella. Joskus oli makuhuoneessa ompelukone kun asuttiin kaksiossa, nii ihoni ei kyllä tykännyt yhtään kun se kankaiden pöly aina leijaili sänkyynkin ja sit oli aamulla silmät turvonneet umpeen jos oli ommellut ja leikellyt jotain nukkapitoista kangasta... :( Niin tein sit päätöksen et ei enää ikinä ompelukonetta makuhuoneeseen jos sen vaan jonnekin muualle saa tungettua.

  VastaaPoista
 4. Hep! Eihän lapsia kotona hoitaessa edes tartte nukkua, kyllähän sitä jaksaa ilman uniakin..?!!? Niin varmaan, mutta enpäs ole vieläkään ottanut opikseni.. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)