sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pallofiilis


SALSA! 
Tii tii ti tii titi tii ti ti...  
kyllä te tän salsabiisin tiedätte. ;)

Valvomisen puolelle hurahti tämän hamosen valmistaminen kun innostuin sitä yksi ilta väkertämään.
Eikä lopulta edes mennyt niin kuin strömsössä, kun ilman sovitteluja yritin hamosta tehdä.... noh, siitähän tuli niin iso, et olisi varmaan uponnut XL-kokoiselle naisellekin... joten ei muuta kuin ylin rimpsu irti, yläkappaleen kaventelu, ja rimpsu takaisin kiinni hieman rypyttäen niin johan alettiin päästä lähemmäksi sitä S/M-kokoa... (Eli sado-masokistien suosikkikokoa.) 
Kaava on tosiaan sovellettu ihan omasta päästä, ja kangas on eurokankaasta joku ohkainen puuvillakangas... 

Hameen alareunaan ompelin vielä ruskean pitsin kiertämään helmaa. :) 
Tästä tuli kivan keväinen, oikein sellainen höyhenen kevyt unelma... pitäisi vaan ostaa joku ruskea tai keltainen paita jonka kanssa tätä kesällä pitäisi! :)


..... Tuli myös väkerrettyä tuossa testimielessä yksi pieni kukkaro. 
En vielä noita pieniä kehyksiä tullut kokeilleeksi, niin pitihän sitä vähän päästä testailemaan.
Vuorena vanha tyynyliinan palanen taasen, kierrätys on pop. :)
Näitä pitää tehdä vielä lisää! :)

6 kommenttia:

 1. Hmmm. Onnistuisikohan tuollainen hamonen trikoosta yhtä kivasti? Tuollaista suht samanlaista palloa värejä myöten saisi nimittäin sellaisenakin... Malli olisi just sen tyylinen, että mulle kiitos. Pitääpä kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Mulla itseasiassa on yksi tuollainen trikoinen salsahame. Kuminauhavyötärö ja sitten rimpsut on tehty huolittelematta sillein pitsimäisesti...öö.. Eli siis se alempana oleva, isompi kangas siis, on ommeltu siihen etupuolelle vaan suoraan ilman taittamisia. Näin on saatu sellainen pitsimäinen rimpsu siihen kappaleiden väliin ikäänkuin. Onpas hankala selittä... mutta siis ommeltu oikealta puolelta vaan joustavalla suoralla neuleella noin sentin päästä reunasta sillein että kankaat on vain laitettu päällekäin.

  Mut ihan hirmu pitkää en trikoosta tekisi, koska se painaa aika paljon, eikä varmaan laskeudu niin ilmavasti sit enää myöskään. Mut sellaisena polvimittaisena toimii kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Aa, hyvä idea tuo rimpsutus! Tajusin (luullakseni), mitä ajoit takaa ;) Ja just polvimittaista mieleni halajaisi!

  VastaaPoista
 4. Jee, hyvä Heidi! :D Asioiden selittäminen ymmärrettävästi on yllättävän vaikeaa kun ei voi käsillä huitoa samaalla... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)