keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kiree nuppi kiristää nuppia

Mitä tapahtuu kun yhdistetään tähän...
...nämä?
Tin tin tin tin tin tin tin tin tintintintiiiin tin tiin tin tin tin.. 
(Pokerin tuplausmusiikki, jos ette tunnistaneet)

Kokoshh! 
(Tää teidän pitäis jo tunnistaa edellisen perusteella)


Voin kertoa, et ei tullut tuplausta, mutta sen sijana ähinää, puhinaa ja kirosanoja. 


Nuo valkoiset nupit ovatkin ruuvattu sekä LIIMATTU paikoilleen. Niitä repiessä lähtee sit kivasti tota maaliakin tuosta pinnasta... 
Jotain positiivistä, sillä ONNEKSI nuo uudet nupit on pari milliä leveämmät tuolta tyvestä mitä vanhat, eli sentään revennyt maalikohta ei jää näkyviin. MUTTA en saa nyt yhtä nuppia irti... Ja jottei liima aiheuttaisi tarpeeksi kuplintaa kupoolissani, noissa uusissa nupeissa on aivan liian PITKÄT ruuvit, sojottavat tosi käytännöllisesti... 

Jes, tosi hienoa. Miten LYHENNETÄÄN ruuvia ilman että kierteet menee päin pebaa?Argh, yrhgh, ugugugg... 

2 kommenttia:

  1. Pystyskö niitä lyhentämään paikoillaan ollessa? :)

    VastaaPoista
  2. Noista kaapinovista ne ehkä saiskin lyhennettyä aika hyvin, mutta noista laatikoiden sisältä se menee jo hankalammaksi... Pitäisi olla ehkä jotkut kunnon voimapihdit ja rautaviila, jolla sen leikkauspinnan sais vielä hiottua pyöreäksi (ettei hiha repeydy sieltä jotain kaivaessa tms).

    Mutta tein taas saman minkä yleenäskin tälläisissä ongelmatilanteissa: soitin isille. Isi sanoi että tuo ne sille yhdessä kaapinoven paksuuksien kanssa, niin se lyhentää ne valmiiksi sopiviksi, kun sillä on hyvät sellaiset leikkurit ja hiomalaipat sun muut.

    Nyt aktiivisen taistelun jälkeen sain jopa viimeisenkin nupin irrotettua eilisiltana, kun sain hieman hivutettua hedelmäveitsen terää sinne nupin alle ja sain rapsuteltua vähän enimpiä liimoja pois.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)