torstai 1. maaliskuuta 2012

Huopikkaat hahtuvasta - osa 2


Valmistuihan nämä huopikkaatkin. :)

Kyseessä on siis hahtuvasta neulotut huopikkaat, joista kuvia ennen huovutusta löytyy tästä muutaman päivän takaisesta postauksestani.

Neuloin siis 32 silmukan ympärysmitalla, 6mm puikoilla ja kantapään tienoolla lisäsin molempiin reunoihin 4 silmukkaa jotta reunasta tulisi hieman korkeampi (olen niin vilukissa, että huopikkaidenkin on syytä ylettyä hieman korkeammalle nilkkaa kuin mitä alkuperäisessä ohjeessa oli.)

Ohje kippurakärkisiin töppösiin löytyy täältä Sinikan kutimet-blogista. Ohjeista poiketen neuloin yksinkertaisella hahtuvalla nämä, koska hahtuvani oli niin paksun oloista että kaksinkertaisena olisi tuntunut ihan liitoitellun paksulta jo.. sellaista 2 kertaista Novitan huopasta vastaavaa paksuutta ihan yksinkertaisena. Tallinnasta hahtuvaiseni ostin.

Seuraavassa kuvassa on hieman tuotesijoittelua nähtävissä. Kännykkäni on hieman antamassa mittausuhteita.

Sopivat näistä meikäläisen 38:n jalkaan lopulta tuli.

Harsin muovipussit tuonne sisään ennen pesukoneeseen heittämistä.

Hieman kyllä meinas itku päästä kun nuo pesukoneesta kaivelin, olivat sellaiset ehkä tennispallon kokoiset mytyt. Luulin jo että ovat huopuneet liikaa 40 asteen pesukoneellisessa 2 pyyhkeen seurassa ja puolikkaalla linkouksella. Mutta sitten venyttelyn ja muovipussien irrottelun jälkeen kiskasin töppöset märkinä jalkaani ja kyllä ne sai venyteltyä juurikin passelin kokoisiksi. :) Ei siis pidä säikähtää ensivaikutelmaa!

Harmi kun olin niin paniikissa niin en tullut edes kuvia ottaneeksi siitä vaiheesta.


Ja mirriäkin naurattaa. ;)


2 kommenttia:

  1. Hih, kiitos Jansku. :)

    Vähänkö eilen otti päähän kun tallasin näillä koiran kusilammikkoon.... ei muuta kuin pesemään ja kuivattelemaan taas muotoonsa. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)