perjantai 9. maaliskuuta 2012

Heräteostokset vailla vertaa, osa 4529...

Aina yhtä vaarallista poiketa kaupungilla sillein "Jaah, tuo virasto jossa mun pitää käydä aukeaakin vasta puolen tunnin kuluttua...mitähän tässä tekis... no mutta, enpä olekkaan pitkään aikaan käynyt kaupassa X."


Noh, heräteostoksena tarttui mukaan tämä aiiiiiiiivan törkeän ihana muistikirja. Etukansi...
Ja takakansi... Ainoa miinus oli valmiiksi viivoitetut sivut... Ahdistaako ketään muuta valmiiksi viivoitetut sivut?

Tuntuu kuin joku määrittelee rajoja joissa sun on pysyttävä, et voi rönsyillä tai tehdä mitä lystää kun ne viivat vaan ahdistaa siinä... ihan olemassaolollaan... Joku voisi sanoa että "älä huomioi niitä" mutta eihän niitä nyt voi olla huomioimatta kun ne olla möllöttää siinä nenän edessä, kahlitsemassa luovuutta. Eivät ole pystykahleet, vaan vaakakahleet.

Ostan aina kalenteritkin ilman viivoja, se on tärkein kriteeri kalenterissa. Kaikista kauheinta kalenterissa on ne valmiit kellonajat. Siis enkö saa merkitä tapaamisiani ihan siihen kohtaan päivää kuin haluan??!? Aaargh, kauhean kahlitsevaa ja määräilevää! Minuahan ei kalenteri komentele, kirjoitan aamupalaverin vaikka ihan alareunaan jos siltä sattuu tuntumaan! ;)

.......ja siinä olikin päivän avautumisemme. :D Kiitos ja anteeks.

Lisäksi ostin hieman lankaa pitkästä aikaa... Tästä tulee kasa huumorilapasia. Niistä lisää sitten joskus. :)6 kommenttia:

 1. Maijamainen muistikirja tosiaan! :) Ja kyllä, viivoitukset ärsyttävät suunnattomasti, myös aikataulutetut kalenterit. Onneks oon nyt saanut elää lähes 2v ilman henkilökohtaista kalenteria, vähän epäilyttää miten opin toukokuussa käyttämään sellaista uudelleen. On ollut ihanan vapauttavaa olla ilman kalenteria, kannattaa joskus kokeilla! =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! En tiennytkään että Annukka sinäkin olet viivoituksen kahlitsema vapautustaistelija! Mahtavaa, meitä on ainakin kaksi! ;)

  Onhan tuota kalenterittomuutta välillä tullut kokeiltuakin. Kalenterit on kyllä mun mielestä ihan kivoja, tykkään niistä kyllä. Ongelmani tällä hetkellä on vaan tämä 5 kalenterin loukku, johon olen itseni ajanut... aina jostain uupuu se tieto...

  VastaaPoista
 3. Ihana muistikirja! Minäkään en tykkää valmiiksi viivoitetuista sivuista, vaan ostan aina puhtaan valkoisilla sivulla, niille on kivempi piirrellä suunnitelmiaan... =)

  http://kaikkiyhdestkoost.blogspot.com/2012/03/tunnustuksia.html
  Käys kurkkaamassa. ;)

  VastaaPoista
 4. Ai täällä on muitakin jotka vihaavat valmiiksi viivoitettuja sivuja . Jokaisella on neuroosinsa!

  VastaaPoista
 5. Käypä kurkistamassa muuten korsettijuttuja täällä http://saumaton.blogspot.com/2012/03/korsetin-valmistus-osa-1.html

  VastaaPoista
 6. Koo, jotenkin sivujen reunaan pitää just nimen omaan pystyä piirtelemään, ja viivat ei siinä puuhassa ole kuin tiellä... ;) Tuli tosin jo 2/3 osaa tuosta muistikirjasta täytettyä, et kohta voi jo sit suunnitella uuden ostoa...? ;)

  Anonyymi, neuroosi päivässä pitää mielen virkeänä, vai miten se menikään...?

  Annukka, pitääkin käydä vilkaisemassa... :) Kiitos vinkistä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)