perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vaikka jotain valkoista

Myös toinen alkuvuoden teos, joka oli tilaustyönä tehty eräälle ystävälleni. Annoin tälle nimeksi "Vaikka jotain valkoista", koska suunnilleen noita sanoja ystäväni käytti kuvaillessaan haluamaansa taulua. "vaikka joku tän kokoinen" ja heilutteli käsiään samalla epämääräisesti.... selevä....  :D 
...ja jos en väärin muista, hän aloitti vielä jotenkin "En mää tiennytkään et sää osaat maalata tommoisii tyylikkäitäkin tauluja", viitaten unikkomaalaukseeni... :D Joku hieman herkkänahkaisempi olisi saattanut moisesta loukkaantua, mutta en minä. ;) Ja oikeassahan kaveri oli kommentissaan, tokihan kyllä osaan maalata pastillisävyisiä unelmia, mutta yleensä en vain halua maalata sellaisia koska taulussahan pitää olla värejä... mitä enemmän, sen parempi!  ;) Eikä varmasti sovi hillittyjen sisustuksien kanssa meikäläisen ilopilleritaulut. Tosin, on myönnettävä, että haasteellista vaaleiden taulujen tekeminen meikäläiselle edelleen on... aina vaan sitä väriä meinaa sinne jostain ilmestyä, ja sitten seuraavalla maalauskerralla vetelen taas valkoista päälle... ;) Noooh, tässä riittää opeteltavaa. Ties vaikka tulee nyt joku valkoinen kausi ja maalaan vaan vaaleita tauluja koko ens vuoden!


46x 56cm kehyksien kanssa, maalailtu vesiliukoisilla öljyväreillä kangaspohjalle.


2 kommenttia:

  1. mun lempikukkahan se siinä - ihana!

    VastaaPoista
  2. Tää on niin maalauksellinen kukka. :) Oon ennenkin kalloja maalaillut, ne on jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan todella näyttäviä ja herkkiä samaan aikaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)