torstai 8. maaliskuuta 2012

10 000!

Oooh, maaginen 10 000 katsojan rajapyykki on ylitetty!

Börje ja minä olemme aivan sanattomia ja polvillanne kaikkien teidän edessänne, kiitos teille ihanat katsojat ja vielä suurempi kiitos teille ihastuttavat julki- ja myös mahdolliset piilolukijat! Kiitos! KIITOS! Inspiroitte ehkä enemmän kuin uskottekaan.

Ja mikä uskomattominta, rajapyykki ylittyi näin naistenpäivänä! Parempi kuin virtuaalinen kukkapuska on rajapyykinylitys puskista. Ah, Börje, blogihtava suhteemme kukoistaa... Tähähän pitäisi juhlistaa jotenkin... ehdotuksia? ;)

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon rajapyykistä!

  Hei, mitäs sille oranssille korsetille kuuluu?

  VastaaPoista
 2. Voi ei, joku muistaa sen vielä... :D

  Tuolla se ylälaatikossa olla möllöttää, odottaen inspiraatiota että tekisin sen valmiiksi. Innosta puhkuen sitä tein ja kun sain viimein sellaisen aika hyvällä mallilla olevan version sovitettavaksi, totesin että se on ihan liian iso ja joudun purkamaan kymmenittäin saumoja ja muokkailemaan sitä oikeastaan aivan uusiksi että saisin siitä istuvan.... Noh, kun tämä fakta lätkähti kuin märkä rätti päin kasvoja, jostain kumman syystä se motivaatio jatkaa touhua lässähti samalla...

  Kyllä mie sen vielä loppuun teen, ei se olisi kuin yksi viikonloppu rankkaa puuhastelua. :) Mutta.....se vielä muhii tuolla takaraivossa toteuttamistaan. Deadline on vasta heinäkuussa, et ei vielä paniikkia onneks ole. Huhtikuussa olis kyllä välideadline, kenties sitä vois yrittää siihen mennessä edes yrittää saada valmiiksi....

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä nyt noin vaan oransseja korsetteja unohdella! :)

  Harmi, että sille kävi noin. Toivottavasti saat sen kivuttomasti valmiiksi, kunhan innostus taas iskee.

  VastaaPoista
 4. Hyvä vaan Elina kun potkit mua vähän persauksille tän korsetin suhteen. :) Kyllä se vielä tulee valmistumaan, mut nyt ei ihan hetkeen kun tuo ompelukone on huollossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)