perjantai 2. maaliskuuta 2012

Olkkarin kesäsisustus

Olkkariin tuli kesä. Kesäverhot siis hommattuna. Ihanat Vallilan keltaiset Mandariinit isoihin ikkunoihin...  Ah, tuo kuvio...

Ja sivuikkunoihin (2 kpl) mustaa sifonkia. Tosi kesäverhot siis! :D

En valkoisia verhoja halunnut valkoisia seiniä vasten, joten pakko oli saada joko keltaiset tai mustat... ja kun ei sopivaa keltaista sattunut vastaan tulemaan niin mustaan oli sit tyydyttävä. Ikean jotkut valmisverhothan nämä nyt tälläkertaa ovat.

Ja päivän niksinä, nopeat ja helpot verhopidikkeet saat väkerrettyä joulukoristenauhasta.
Omani siis on tuollaista musta-hopeaa koristenauhaa jossa on rautalanka sisällä. Sellainen vaan 4 osaan, rautalangat ´vaan pyörittelemällä kiinni lenkiksi, ja kas, 4 verhopidikettä valmistui :2:ssa minuutissa.

Sit vaan kun se kesä oikeasti tuliskin...

11 kommenttia:

 1. Aivan ihana verhokangas!!
  Kiva vinkki verholenkeille. =)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo Vallilan verhokangas. Täydellistä keltaista ja oranssia :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos. :) Vallilan verhokankaat vaan on aika ihania, omaan jo aika ison pinon niitä... Ja just ostin viime viikolla kirppariltakin yhden irtoverhon, en kyllä vielä tiedä mihin sen hajasijoittaisin, mut ehkä sitä jotain vielä keksii... ;)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Et sattuisi olla kyllästynyt näihin iki-ihaniin keltaisiin mandariini verhoihin? Ostaisin mielelläni ne pois =)

  ota yhteyttä sähköpostiini jos satuit innostumaan: halttunen.mirka@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl näistä vieläkään halua luopua. Ovat nytkin kesäverhoinani. :) Ymmärrän kyllä miksi kyselet, onhan ne tosi ihanat kyllä. Toivottavasti löydät jonkun joka olisi näihin jo kyllästynyt mutta mie en vielä ole.

   Poista
 5. Hei, olen metsästänyt noita keltaisia vallilan mandariiniverhoja jo jonkin aikaa eikä missään tunnu olevan, kaikkia muita värejä kyllä löytyy. Mistä oot löytänyt nuo verhot? Ois kiva tietää mistä ihmeestä noita löytyis tai on jostain joskus löytynyt!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'a... onhan nuo jo monta vuotta sitten ostetut. Oiskohan tullu Terrasta aikoinaan hommattua.

   Vallilan kanssa on vähän se et jos näkee jonkun kivan, se kannattaa ostaa heti koska niitä kankaita valmistetaan vaan rajattu aika.

   Onnea metsästykseesi! :)

   Poista
 6. Joo kiitos, hei sen verran vielä kysysin et miltä paikkakunnalta oot ostanut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palokan Terra. Mut tuosta nyt on kaksi vuotta jo aikaa et vähän veikkaan ettei niitä siellä enää ole...

   Poista
 7. hehehh no niin se varmasti on. Monissa nettikaupoissa vaan on vaikka missä väreissä mut ei keltasena..just miun tuurii!! :D mut kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees. No mut toivottavasti jostain vielä löytyy. Oletko kokeillut soittaa vallilan tehtaanmyymälään et olisiko heidän varastoissaan jäljellä? Joku helsinkiläinen kaveri vaan hakemaan sit vantaan outletista jos siellä sattuu olemaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)