keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Piu pau pou

Ompelukoneeni taisi hirttää kiinni. Vaikka oikein avasin kotelot ympärillä ja töllistelin muka fiksuna koneistoon. poistin jopa yhden langanpätkän jonkun nivelen sisältä, en kyllä osannut yhtään sanoa missä vika mahtaa olla. Puolaa nätisti, mutta neulan heiluttelu on liian rankkaa. Et kun kaasun laittaa pohjaan, on ompelunopeus sellaista 1 tikki / sekuntti-vauhtia. Ehkä se hihna on jotenkin hirttänyt kiinni tms. Vien se viikonloppuna isälle josko se osaisi sille jotain tehdä.

Kenties voi olla uuden koneen osto edessä... johan tuo kone on uskollisesti kymmenisen vuotta palvellut. Sain sen vanhemmilta lahjaksi vanhojenpäivän jälkeen, kun väkerrettiin äidin kanssa puku itse (5€/metri kankaasta), kengätkään ei olleet kuin muutaman kympin enkä kampaajallekaan mennyt kun olin ovela ja laitoin hatun päähäni. Säästin kuulemma niin paljon niiden rahoja valinnoillani, että sain sitten ompelukoneen yllättäen lahjaksi. :) Joskus kannattaa olla pihi! ;)

Mutta, tästä ompelukoneen telakalle joutumisesta johtuen, blogipäivitykset ehkä hivenen hiljenevät lähiajaksi, kun jotenkin ei neulominenkaan ole innostanut samalla tavalla kuin ennen. Tuntuu, että johan sitä on ihan tarpeeksi sukkia ja lapasia, mitä niitä enää tekemään... Joka kevät muuten tulee samanlainen fiilis neulomisen suhteen, neulominen on jotenkin niin syksyn- ja talven puuhaa ettei se enää niin innosta keväällä kun jo odottaa vaan et tulis lämmintä. Virkkauskaan ei just nyt innosta, tai no mattoja voiskin virkata mutta ei ole matonkudetta... joten sekin saa nyt vielä odottaa.

Mutta malttakee lukijani, kyllä jahka saan taas hommat toimimaan niin blogi herää jälleen eloon. :)
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)