torstai 2. helmikuuta 2012

Langaton Helmikuu

Otin haasteen vastaan ja rupesin Langattomalle Helmikuulle. Ota sinäkin haaste vastaan? Vielä ehtii ilmoittautua!

Ideana on siis se ettei tule ostettua yhtään lankaa helmikuun aikana, tavoitteena olisi siis päästä eroon vanhoista langoista ennen uusien ostoa... et maaliskuussa vasta sit lankaostoksille seuraavan kerran. Hyvästi heräteostokset! 

Eli nyt pitäis puikkojen alkaa sauhuamaan ja lankakorin tyhjenemään. Siihen saattaa auttaa lähipäivinä postilaatikkoon tupsahtava uusi Novitan kevätnumero... josko saisi tuota lankamäärää vähän inhimillistettyä... Lainasin kirjastosta myös Agatha Christien äänikirjan, voin kuunnella murhamysteereita villasukkia tehdessä... luvassa siis todella villi viikonloppu! Uuh...

Virkkasin tuossa tosin jo yhden matonkin taas vaihteeksi, eipä tuommoisen vessanmaton tekoon näköjään mene kuin pari iltaa. Otanpa kuvia siitä jahka se on kuivunut, on tällä hetkellä vielä suoristumassa. Eli käytännössä kastelin sen ja venyttelin muotoonsa ja jätin kuivumaan lämpimälle kylppärin lattialle. Mutta siitä kuvia sitten lähipäivinä. :)

3 kommenttia:

 1. Olisikin helppoa osallistua, kun ei ole tarvetta langalle, eikä edes hinkua ostaa lankaa. Mut ehkä silloin ei oo ees tarvetta osallistua? :)

  Heitän sua haasteella, käy kurkkaamassa millaisella!

  VastaaPoista
 2. Tuo äänikirjojen kuunteleminen neuloessa on kyllä kätevää ja mukavaa, kirjoja kun ei oikein pysty samalla lukemaan. Pitäisikin käydä kirjaston äänikirjavalikoimaa taas tarkastamassa.

  VastaaPoista
 3. Annukka, niin, ei mullakaan hirveemmin tarvetta ole, mut kyllä äsken hieman kutkutti lankahyllyn ohi kävellessä kevätuutudet.. ja tänään kai se novitan lehtikin ilmestyy, et....toivottavasti siinä ei hirveesti kivoja uutuuslankoja esitellä. ;) Ja käyn kurkkaamassa.

  Hanna: Joo, joskus ennenkin olen moista yhdistelmää kokeillut. Tulee telkkarin ääressäkin neulottua kyllä, mut sit ei hirveesti ehdi ruutua tuijotteleen... noh, oppiipahan englantia kun vaan kuuntelee. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)