keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväyllätys

Hyvää ystävänpäivää! Näin päivän myöhässä...

Mutta, nytpä esittelenkin mitä ostin miehelleni ystävänpäivälahjaksi. Elikkäpäs, innostuin sisustamaan vessaamme ja hommasin retrokuosisten (lue: äärettömän rumien kaakeleiden) keskelle jotain nättiä, uuden valkoisen lasikaapin.
..nuo molemmat lasit siis oikeasti ovat ihan normaalin väristä peiliä, en tajua miksi jokaisessa kuvassa tuo toinen peili näyttää erisävyiseltä... ehkä se onkin. Salamavalo paljastaa eroavaisuudet?

Oikeasti, voiko järkympiä kaakeleita olla...? aamulla kun katsoo itseään peilistä, niin on pakko laittaa ripsiväriä et erottaa edes naamansa taustasta, sen verran ihanan ihonväristen sloggien sävyiset kaakelit et huhhuh. "Herranjestas, mikäs maksaläiskä mulla tossa otsassa on..eiku, sehän olikin kaakelia!" Mummonkin kalsarit oli nätimmät! ....nojoo. 


 (Valitettavasti), kaikkeen tottuu, myös niihin mummon sloggeihin naamalla. Noh, jossain välissä kun on aikaa ja energiaa hommaudun noista kyllä eroon....  Mutta niin, takaisin ystävänpäiväylläriin. Siihen siis kuului tämä kaappi, asennettuna tietysti seinälle, unohtamatta tietysti asiaankuuluvaa lappusta lasiin... 


(...osaan melkein tekstata! :D)

Ja eikä siinä vielä kaikki niin kuin tv-shopissa sanottaisiin, ostin myös iiiihqun vessapaperitelineen. :) Se oli sellaista harmaata rautaa, mutta spraymaalasin sen mustalla (noi ruuvit täytyy kyl vielä akryylimaalilla mattamustaksi..)
....ja taas asiaan kuuluvilla huomautuksilla.


Kyllä meidän suhteessa romantiikka niin kukkii! :D


Ja muuten, oletteko koskaan miettineet miksi Mona Lisalla on niin salaperäinen hymy...?

....no tietty sen takia, et se on nähnyt sut just pissillä! Tsihihihi! ;) 

Mona siis tuijottelee meillä kaikkia pöntöllä istuskelevia, voi taidesivistää itseään samalla ja katsella tuota mystistä hymyä. Tosin, eipähän siinä mitään mystistä enää ole, nyt kun tekin tiedätte salaisuuden... ;)Hyvää ystävänpäivänjatkoa teillekin, toivottavasti teillä oli vähintäänkin yhtä hauska päivä kuin minulla! :D 2 kommenttia:

  1. Onpa nätti kaappi! Ja wc-paperitelinekin. Mistä teline on peräisin, muistatko? Oon pääni puhki pohtinut wc-paperitelinettä, kun ne tavalliset on rumia, eikä ikeastakaan ole silmiin osunut ihan täydellisiä yksilöitä. Maltaitakaan ei viittis moisista maksaa. Puuh. Kaikkea sitä joutuu pohtimaan. :)

    VastaaPoista
  2. No, kyllä mie just ja just muistan, kun toissapäivänä ne vasta ostin... :D Molemmat on Kaluste Ojalasta, mun lemppari huonekalukaupasta. :) Siellä oli jokunen erimallinen teline, mut monet oli sillein sellaisia C-lenkin mallisia, mut meidän vessaa ajatellen just väärään suuntaan se c-juttu niin en sit voinut niitä kuvitella.. olihan tuokin aika kallis, mut toisaalta kun miettii et tommoisen käyttöikä on kuitenkin vuosikymmeniä, kun ei metallinen mihinkään hajoilekkaan (toisin kuin muoviset). Et vaikka se maksaakin, niin ei se nyt lopulta iso summa ole käyttöikää ajatellen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)