torstai 9. helmikuuta 2012

Ja täyttäkää maa... patalapuilla.

Yritän edelleen epätoivoisesti saada lankakoria tyhjenemään kaikista lankarullan jämistä joita sinne on kertynyt tässä vuosien varrella. Ja tässä lähipäivinä on tullut väkerreltyä aina-niin-hyödyllisiä patalappuja.
Punainen patalappu on virkattu 4 koukulla sekaisin isoveljeä, huopasta, minnaa, seiskaveikkaa... ja kaiken aikaa mukana mustaa nallea.
Violetti-keltainen oli testi spiraalivirkkauksen suhteen... lankoina isoveli + nalle. En ole ennen tällein spiraalina kahdella värillä yhtäaikaa virkkaillut, mutta hyvinhän tuo näytti siitä luonnistuvan. :) En ole ohjeitakaan tämmöiseen virkkaukseen nähnyt, haluatteko moiset? Voisin väkerrellä, nyt kun tuli testattua että se on mahdollista...
.....mutta, miksi tyytyä vain kahteen väriin spiraalissa.....? Hmmmmmm.......  *hullun kiilto silmissä...*


2 kommenttia:

  1. Uudessa Novitassahan oli useammalla (muistaakseni neljällä) kerällä yhtäaikaa virkattu spiraalimatto. Se vois olla vinkeä patalappunakin. :) Hienoi on!

    VastaaPoista
  2. Aijaa? Miten en kiinnittänyt siihen mitään huomiota...? Hmm, täytyykin selata lehti illalla uudemman kerran läpi enempi ajatuksen kanssa... Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)