lauantai 17. syyskuuta 2011

Shoppailuja ystäville

Yhdellä ihanalla ystävälläni on tänään syntymäpäivät, ja kun lankapuotiin oli muutenkin asiaa niin tarttui sieltä sitten mukaan myös tämmöiset ihanuudet... aaaah, mitkä ihanat syksyiset värisävyt!


Ja etiketistäkin kuva... Lanka on siis Louhittaren tekeleitä.


Sekä kortin korvike, mieletön kierrätysmuovista valmistettu puikko-mittatikku. :) 


Onkohan mulla joku pöllökausi menossa....? Pöllöjä siellä, pöllöjä täällä, joka puolella pöllöjä, huhuu huhuu hei. Noh, olkoon tahi ei, toivon mukaan kyseinen ystäväni ei lue blogiani kauheen ahkerasti, sillä hän saa lahjansa vasta ensi viikolla. Jos T luet tämän jo ennen lahjasi saamista, näyttele edes yllättynyttä! ;)

Myös nannukka sai myös osansa, kuriirina kaupungilla hiipparoin ja diilasin virkkuukoukun kokoa 12 hänelle..  jään innolla odottamaan mitä tällä kullertavalla glitterkoukulla syntyy. :)


Lopuksi tekotaiteellinen kuva nimeltä "Ja koiraakin kiinnostaa".

5 kommenttia:

 1. Kullertavalla glitterkoukulla ei VOI syntyä muuta kuin hienoja asioita! ;) Mun pitikin kysyä että sattuiko puikkomitta olemaan Succaplokin, mutta unohtui siinä turistessa. Oon ihastellut niitä vaikka kuinka kauan, Succaplokilla on kivoja silmukkamerkkejäkin.

  VastaaPoista
 2. Joo, arvasin et tykkäät siitä glitteristä erityisesti, oothan vähän tommoinen bling bling muutenkin aina kaikessa... ;) Joo'o...

  Silmukkamerkeissä on se huono puoli et niitä ei koskaan muista käyttää. :( Tahi vaihtaa riviä. tai irroittaa.... tahi, noh, tehdä sitä manuaalista tekoa jotta se toimis.

  VastaaPoista
 3. AAa, enhän mä katsos vasta kun nyt vasta huomannut että täällähän olisi voinut käydä vakoilemassa :D Hiukkasen olen myöhässä ;) -T-

  VastaaPoista
 4. Joo, hyvä ettet tullut kurkkimaan. ;) Mut en sit olis ihan hetkeen ehtinyt blogia päivitteleen niin aattelin et laitan nyt kuvat kuitenkin sit vaikka pieni riski paljastumisesta olikin... ;) Ootkos muuten tehnyt vielä langasta mitään?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)