sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Brändätään itseämme!

Jo tovin olen tässä suunnitellut omaa tuotemerkkiä itselleni... miksi? Jaa'a, koska se näyttää siistiltä? Koska muillakin on? Blogi on ollut pystyssä jo vajaan kuukauden, joten joten eiköhän se ole aikakin jo oma tuotemerkki saada? Oon jo niin superjulkkis et mullahan on siis pakko olla oma logo...? .....juuh, totuus löytynee jostain välimaastosta. Mut siis onhan tuommoinen oma tuotemerkki ihan hauska idis kuitenkin. Itserakkaana sikana tulevassa logossani lukee tietenkin vaatimattomasti ja yksinkertaisesti "Maija", siihen tiivistyy kuitenkin kaikki oleellinen.

Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy hyvät ohjeet oman tuotemerkin tekoon Hipun blogista.

Nyt on jo siis materiaalit, logo, kuvatiedostot ja kankaat hommattuna, erikoistulostuspaperit, mutta enää puuttuu mustesuihkutulostin! Enpä olisi uskonut homman siihen kaatuvan, mutta siltä nyt kovasti vaikuttaa.

Joku päivä kun pääsen mustesuihkutulostimen äärelle, niin sitten pääsee taas tämäkin projekti eteenpäin.... sillä aikaa joudun vaan olemaan pelkkä Maija, en brändätty Maija!!!1 Voi mitä draamaa taas...

2 kommenttia:

  1. Mustesuihkutulostimesta puheenollen.. meillä on joku tuollainen suht edullinen versio, enkä tiedä onko vika sitten siinä vai paperissa, mutta ihan kivutta ei merkkien tulostelu ole onnistunut. Paperi jotenkin "halkeilee" tullessaan tulostimen läpi, jolloin osa teksteistä lohkeilee pilalle. Hävikkiä yhtä arkkia kohden ei tosin tule kuin 5-10 nimilappua (ja arkillehan mahtuu kymmenittäin), mutta hävikkiä kuitenkin. En tiedä voiko tähän vaikuttaa ostaessa printteriä, mutta ajattelin tuoda esille nyt kuitenkin jos yhtään mitään apua olis. :)

    VastaaPoista
  2. En mie meinannut printteriä ostaa ihan vaan muutaman arkin takia, et täytyy ängetä kylään joku päivä jonkun sukulaisten tahi kaverin luokse ja printata siellä mitä tarttee... Tulee vähän kalliiksi jos 5 arkin takia ostaa tulostimen ja mustetta siihen... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)