perjantai 9. syyskuuta 2011

Miekkosen kaulahuivin tilannepäivitys Vol.2

Nonni, 2 ja 1/4 osa lankamäärästä käytetty, 3 lankarullaahan mulla siis tätä Novitan uutta Nokea on, joka oli tarkoitus törsätä kokonaisuudessaan tähän huiviin.


Huivissa alkaa olla jo ihan kiitettävästi pituutta, yhdestä kerästä tulee noin metrin verran valmista (35 silmukkaa, ainaoikeeta, puikot 8, ohje Novita syksy 2011), et on tuo jo varmaan reilusti parimetrinen pötkylä... noh, miekkosella onneks on fikaatio pitkiin kaulahuiveihin, että se varmaan on ihan mielissään. :)

Vähän pitää välillä jotain valittaa, ja olkoon se tänään siitä, että noiden lankojen vaihtumiskohdat erottaa edelleenkin helposti...johtuen siitä, että ne sävyjen suhteet ja villamöykkyjen tiheydet ja paksuudet vaihtelee näköjään joka kerässä aika paljon, vaikka samaa sävyä ja samaa värjäyserää ovat vyötteiden mukaan. Noh, eihän se tommoisessa 3 metrisessä kaulaliinassa haittaa, kun ei se kerralla näy niin sillein tasaisena... mut jossain pitkässä neulepaidassa vois vähän häiritä moinen juttu jos vaikka toinen etukappale on sit ihan eri näköinen kuin toinen.

Kuitenkin laatu saman kerän sisällä tuntuis pysyvän samanlaisena koko ajan...  mutta neulottavuus on kuitenkin ollut hyvä kaikissa, ihan kivaa neulottavaa ja nopsaan tulee valmistakin. :) Oikein kivaa lankaa kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)