lauantai 17. syyskuuta 2011

Korsettiprojekti nro 2.

Korsettiprojekti nro 2 etenee myös. Eli siis niin kutsuttu Kirppiskorsetti, josta puhuin jo pitkät lätinät tässä merkinnässä.
Sain ratkottua kanttinauhan reunoista pois ja leikkelin sen päälikankaan irti tuosta korsetista. Siksak reunassa pitää vuorikankaan ja...ööö....sisemmän vuorikankaan kiinni toisissaan loppuprosessin ajan. Sisempi vuorikangas on siis tuommoista joustamatonta paksumpaa puuvillaa, jossa luukujatkin sijaitsevat. Joka saumassa on oikeastaan siis luukuja. Kahtoo laittaisko pari luukujaa siihen vielä lisää...

Tässä siis edestä. Etukappaleeseen täytyy joku kiilajutska laittaa koska tuo kaava ei istu tippaakaan (kenellekään)...
Ja takaa. Tyylikkäästi päälikankaana ollut kukkakangas leikattu sirkkojen vierestä vaan pois...Kun kiilapala on paikoillaan ja istuvuus todennettu muutamaan kertaan niin sitten vaan uus päälikangas ja puku on kuin uus.

 Päälikangas sai lähtötuomion viimeistään siinä vaiheessa kun huomasin että se on jo vähän ratkeillut joittenkin sirkkojen kohdalta...
 
Joten hus pois mokoma kangas ja uutta tilalle. Uudet sirkatkin sitten pitää tietty väkertää, mut se nyt ei suuri ongelma ole... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)