torstai 22. joulukuuta 2011

Seepraa ja sukkaa. Sukkaseepra?

Sainpahan valmiiksi äsken raidalliset villasukat.


Miesten varrettomat villasukat. Ja koska olin niin innoissani niiden valmistumisesta, pakkasin ne lahjapakettiin samantien. 


Nyt vasta hoksasin etten ottanut yhtään kuvaa. :( Yritän jouluaattona kuvata ne lahjansaajan jalassa.


Korvauksena vanhoja tuunailujani; Ikean hengarit, valkoista kalustemaalia, mustaa askartelumaalia ja kirkasta spray-lakkaa. Niistä on tyylikkäät hengarit tehty.Raidat olen maalannut siten, että ne kiertää loogisesti ja osittain spiraalimaisesti hengarin ympäri. Ettei näy nurkissa tyhmiä kuvion reunoja.


Näitä taitaa olla jotain 6 kappaletta.


Yksi meni kaverille joskus lahjaksi, kun hän vietti musta-valko-teemaisia synttäreitä joskus vuosia sitten.Lahjaa ojentaessa sanoin
"En sit pahastu jos joskus laitat tän mun lahjani komeroon."

2 kommenttia:

  1. se oli ihana lahja ja siitä on kuusi vuotta :) tällä hetkellä henkari on jossain liian hyvässä jemmassa, koska en ole nähnyt sitä vuosiin, mutta sen on löydyttävä koska se on mun ehotton lemppari!! näitäkin voisin joskus tilata sulta lisää, senki tuunari <3 -v

    VastaaPoista
  2. Tuunari ja tunari on kyl vaarallisen lähellä toisiaan... :D Helposti lukee väärin. ;) Mut jooh, nää on kyl kivoja munkin mielestä, mut en ehkä enempää näitä jaksa tehdä. Mut jotain muita ideoita mulla kyllä on, ehkä mää vielä joskus tuunaan hengareita lisää (...koska niitä tylsiä puunvärisiä hengareita mulla kyllä on kaapissa mooontakin kappaletta...)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)