keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Hillo-Sipulin uusi elämä

Tervetuloa!

Tämänkertaisessa jaksossamme Hillo-Sipuli Purkki oli tyytymätön ulkomuotoonsa ja hakeutui muodonmuutoksen asiantuntijan pakeille. Ja kukas sen parempi asiantuntija kuin Murja muodonmuutos-sarjamme pääkirurgi Maija. No, Maijahan antoi heti alkuun mikrokuorinnan yhdistettynä kemiaaliseen kuorintaan ja niin pääsimme eroon pigmenttiläiskistä. Ne olikin aika tiukassa, oikein liimattu. Ja niissä oli vielä kuvoina hillosipuleitakin! Varsinaiset maksaläiskät todellakin.

No tämän jälkeen entistä ehompi ulkomuoto saatiin laittamalla pääkoppa vaihtoon, itseasiassa päässä oli reikä joten mehän emme semmoisella lärpäkkeellä enää mitään tehneet. Tämmöinen avonaisempi ja hengittävämpi malli sitäpaitsi pukee Hillo-Sipuliamme paljon paremmin.

Nyt kun muodonmuutos oli tehty, oli aika lähteä hieman shoppailemaan jotain muodikasta päällepantavaa. Ja näin pikkujoulukauteen sopivasti tuommoinen lyhyehkö pikkumustahan sopi kuin nappi otsaan.


Kimppaan vielä rusetti sukkanauhan reunaan ja mummon vanha perintönappi kuontaloa koristamaan ja kah, kyllä taas Hillo-Sipulin taas kelpaa.


Hillo-Sipulin itsemurhariski tosin on nyt kohonnut, se kasvojenkohotus ja uusi nenä kun ei pelastanut Hillo-Sipulin anoppisuhteita. Noh, kaikkea ei voi saada.

Idean Hillo-Sipuli sai tietystikin lueskeltuaan Annukan ihanista purnukoista. <3

2 kommenttia:

  1. Pitsiä, rusetteja, nauhoja ja perintönappeja! Täydellistä! <3

    VastaaPoista
  2. Sun purnukkas oli hieman turhan hempeitä mun värimakuuni... mitään valkoisia pitsejähän ei tueta... ;) Musta toimii sen sijaan aina.

    En muuten liimaillut tuota pitsiä mitenkään, se on noin sentin lyhyempi kuin purnukan ympärysmitta muuten ja sit vaan pujotettu sen päälle. On sit helppo pestä vaikka tiskikoneessa jos se kovasti lähmääntyy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)