torstai 1. joulukuuta 2011

Hahtuvaa hamaan tulevaisuuteen

Aiiiivan ihanan väristä hahtuvalankaa tuli ostettua syksyllä Tallinnasta. Mutta mitä ihmettä tästä voisi tehdä??


Vinkkejä otetaan vastaan... ja ei, "huovutetut tumput" ei nyt ole oikea vastaus. Eikä perus huopatöppösetkään tule kysymykseen, vaan jotain vähän erikoisempaa. Apuva?  :)


P.s. Tuleeko kellekään muulle mieleen violetti suolisto tuosta keskustasta....? Tai sit aivot ja harmaa massa...? Jooh...niin...


Ja tähän postauksen loppuun boonuksena joskus viime, vai toissa, vai jo sitä edeltävänä talvena väkertämäni korvikset...


Näiden kanssa kulkiessa tuntuu siltä kuin ei koskaan kasvaisi isoksi!


Ja sitten vähän hillitympää tyyliä, lumihiutaleiden muodossa.


Kyseessä siis on HAMA-helmet (tai itseasiassa niiden jotkut halvat kopiot marketista ostettuna) ja silitysraudalla ykkösellä tahi kakkosella leivinpaperin läpi vähän silitelty.... ja sit hopealangasta lenkki ja korviskoukut ja kas, älykäs look on taas saavutettu.

5 kommenttia:

 1. mä oon tehny hahtuvasta ihan pipoja, tässä esmes on hauska malli: http://www.ullaneule.net/0106/ohjeet_miauhattu.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos glenni vinkistä, täytyypä harkita josko tekisi pipon. :)

  Jotkut hulvattomat huopatöppösetkin vois olla kivat, pitäis vaan yrittää löytää joku kiva ohje. En ole koskaan hahtuvasta mitään ommellut, enkä tiedä pitäiskö tuota nyt sit neuloa yksin- vai kaksinkertaisella langalla... toisaalta, tuo on aika paksua, et ehkä yksinkertaisenakin toimisi...? Semmoista... öö... isoveljen paksuista? Ehkä jopa tuhdinpaakin.

  VastaaPoista
 3. Siellä VMS omakoppa- blogissa oli suippokärkiset villasukat tässä joku aika sitten, käy katsomassa ja tee samalla idealla töppöset johon sit räiskyvät koristukset. :) Ne oli vaan niiiiiin hienoja ne huovutetut töppöset siellä Tallinnassa (ja sun näköisiä) että sellaisethan sun pitäis tehdä!

  Kokeilen ehkä ens vuonna noita lumihiutaleita, en kuitenkaan saa enää täksi vuodeksi aikaiseksi, mutta ideaa ei passaa jättää hukkumaan. :)

  VastaaPoista
 4. Aah, kiitos vinkistä Annukkka. :) Yritin tossa joku päivä muistella että mikä ihme "sen hyvän blogin nimi on josta se Annukka puhui..." mut eipä tullut mieleen. Ja on pitänyt kysyä sitä uudestaan mutta enpä ole muistanut.

  Ne tallinnan töppöset oli kyllä jotain, enkä niitä ole unohtanut... täytyy vaan katsella josko keksis jotain vieläkin kivempaa... ;)

  VastaaPoista
 5. Me tehtiin tollasia lumihiutaleita töissä lasten kanssa! Tosin isommassa koossa ja ripustettiin verhokappaan roikkumaan :) Eipä oo tullu mieleen, että voisi tehdä pienempiäkin..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)