keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Nappikorviksia


 Intouduinpa viimeinkin tekemään jokuset nappikorvakorut... Nää on ollut sellaisella to-do-listalla jo pidemmän tovin.

Napit ovat kaikki mummon keräilemiä nappeja vuosikymmenien ajalta. Sellainen iso purkki täynnä aarteita, jonka syövereistä nämä ihanuudet nappasin...


Nää on ihan muovia nämä mustat....


 Nämä valkoset ovat jotain kiveä ilmeisesti, tai sitten lasia.


Tuntuvat kylmiltä ja tarkasti katsottuna niissä näkyy sellaisia halkeamia reunoissa, mitä niinkuin kivessä näkyy. Eli ei siis mitään hajua mitä nää ovat, koska mummolta ei näitä juttuja enää voi kysellä. Mutta, kiva helmiäsmäinen vivahde niissä on kuitenkin.

Ja...sokerina pohjalla suosikkini, parittomat metallinapit, joissa on ihanat piilomerkitykset.... ;)

For Gentlemen. Et siis muahan ei kenenkään ei-herrasmiehen yrittää iskeä... ;)  Tsihihihi. Nää niin toimii. Varmaan jostain miesten paidasta tuo herrasmies-nappi...? Ruosteessa se ainakin vähän on.. Aika kiva kyl... ja tuo toinen on sit sit myös metallia, vähän likaisen ruosteessa sekin...
....mua ei haittaa jos herrasmies on hieman ruosteessa, kunhan se vaan on herrasmies, mielellään vielä kolmen tähden herrasmies! ;) Tsihihi... niin huonoa huumoria taas, mutta olkoon.


4 kommenttia:

 1. Noi 'For gentlemen' -napit on parhaita! Mulla niitä löytyy magneeteiksi tehtyinä. :) Oisko noi valkoiset napit luuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään, voi vaikka ollakin. Toisaalta tuntuvat kyl aina aika kylmiltä, et... ehkä kiveä tai simpukkaa tms.

   Poista
 2. Aika mainioita! Herrasmieskorvikset vasta ovatkin jotain! Minullakin on yhdet nappikorvikset, mutta haluaisin tehdä muunkin värisiä, kun noita sukukalleuksia on rasiaan täälläkin säilötty. :) Käytitkö pikaliimaa vai mitä noihin? Olen ihan kädetön askarteluissa ja koruissa.

  Haastoin muuten sinutkin kysymyksillä blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin sellaista ýleisliimaa, sellaista vedenkestävää ja pahanhajuista mut... ei tunnu kestävän. Muovissa näköjään liima pitää mut noissa metallisissa ei. Eli, uutta liimaa pitää hakea, ajattelin sellaista 2-komponenttiliimaa. eli siis missä on 2 tuubia samassa paketissa ja sit puristetaan molemmista suunnilleen samanlainen nokare johonkin paperille ja sotketaan hammastikulla sekaisin ja sit vasta liimataan. Ne varmaan kestää paremmin metallissakin. :) Mutta, liimatuubien tekstejä kannattaa lukea, jos lukee et liimaa metalliakin niin se on varmaan toimivaan.

   Ja kiitos haasteesta! Käynkin kurkkaamassa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)