maanantai 7. tammikuuta 2013

Huastellaankos?


Sain Neuloo ja Purkautuu-blogin pitäjältä elikkäpäs snna k:ta haasteen... ja viime haasteen skippasin, mutta ehkäpä nyt osaisin jo vastata jotain. 

Tiedän, tässä haasteessa oli jotain ketjukirjemäisiä haastejuttuja, mutta koska en jaksa hömpöttää moisia, en haasta ketään. Päästän teidät helpolla. Vastaan kuitenkin kysymyksiin, koska vastauksethan teitä kuitenkin kiinnostaa enempi... ;) 

Kas tässä.


1. Onko sinulla esikuvia? Miksi?
Esikuvia... eiköhän noita kaikilla ole. :) Itse tykkään vahvoista naisista. Tosin olen oppinut viimevuosina ettei liika vahvuuskaan ole aina hyväksi, et joskus voip olla heikko ja se on ihan ok. Mutta... vahvat ja lahjakkaat naiset.


2. Oletko eläinihminen? 
Juu. Koira löytyy ja pari akaattikotiloa. Olen tosin allerginen eläimille, mut.... ei välitetä siitä. En mäkään välitä.


3. Mikä on palkitsevinta bloggaamisessa?
Palkitsevinta bloggaamisessa on tietysti muiden kehut! :D Jos nyt ihan rehellisiä ollaan. ;) Mutta kyllä sitä tuntee itsensä arvostetuksi jotenkin. Ja tulee hyvä mieli. :) Ja myös muiden luovuutta on kivaa seurata, ja jos pystyn olemaan inspiraationa muille niin mikä sen parempaa. :) 


4. Entä haastavinta?
Haastavinta bloggaamisessa on välillä ajan löytyminen. Ehtii jo intopiukeena alkaa tekemään jo seuraavaa eikä ole ehtinyt kuvata vanhojakaan. Nyt vielä talvella kun valokin on mitä on, kuvat näyttää todella ankeilta kun ei ole luonnonvaloa... Eli, ehkä haastavinta on siis aika ja hyvien kuvien ottaminen niin että itsekritiikki ei alkaisi huutamaan kuvien suhteen. ;) 


5. Rakastatko työtäsi/opiskelemaasi alaa?
Kyllä juu tykkään kovasti opiskeluistani. Nyt. Näin aikuisopiskelijana kun alaa olen vähän vaihtamassa... ;) Ekaa kertaa elämässäni rakastan koulua ihan niiden oppiaineiden vuoksi enkä kavereiden vuoksi. Hämmentävää kokea tämmöistä.


6. Minkä taidon tahtoisit oppia?
Oon kyl aina osannut tähän mennessä kaikkea mitä vaan olen halunnut osata. Ja niitä mitä en osaa, en ole tarvinnut osata. Eli en osaa vastata...
  

7. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Maatalouslomittaja. Kyllä, olen eläinihminen. ;)


8. Jos olisit supersankari, mikä olisi supervoimasi?
Osaan nyt jo sotkea kodin hetkessä, pari tuntia siivoamisen lopettamisesta huomaan että jokainen ovi on auki, tavaroita on taas siellä täällä, sohvalle ei meinaa mahtua kun se on täys kaikkee... et... ehkä supervoimani kumpuaisi sieltä. Kyky aiheuttaa epäjärjestystä ja kaaosta hetkessä. ;)


9. Oletko pikkutarkka?
Edelliseen kohtaan jo viitaten, pikkutarkkuus ei asu minussa. Ja mitä enempi tässä ikä tulee, sen enempi se vähäinenkin pikkutarkkuus meikäläisessä katoaa....


10. Mikä on suhteesi musiikkiin?
Musiikkia pitää olla. Yleensä soi spotify taustalla taukoamatta kun oon kotosalla. Myös töitä tehdessä tulee monesti kuunneltua musiikkia. Pyöräillessä en enää kuuntele, sen verran monta läheltäpititilannetta tullut kun oon jossain ihan muissa maailmoissa...  Mutta, paljon menee musaa kyllä. Raskaampaa yleensä, tonne metalli / rock osastolle käännyn, tosin viime aikoina olen kuunnellut reilusti Lana Del Reytä. Aaaah..... mikä ääni naisella. Linkkasin alle videon, suosittelen. :)


11. Mistä inspiraatio löytyy?
Inspiraatio..... se vaan tupsahtaa. Ei sitä tartte niin miettiä ja etsiä. Joko sitä on tai ei ole. Jos kaikki on hyvin, pääkoppa pursuaa ideoita, mutta jos joku stressaa tai masentaa, niin sit kyl kaikkoaa ideat päästäkin. Kesällä oli vähän semmoinen hetki, kuten tän blogin päivitystiheydestä varmaan pystyi päätteleen....Mutta tää on jotenkin aivan ihana kappale. :) Tykkään kovasti, toivottavasti tekin.
2 kommenttia:

  1. Haa, tattis! Mukavaa, että ehdit ottamaan haastekopin. Samoin kallistuu täälläkin hitaamman ja tummemman poljennon puolelle musiikin kanssa, mutta otan onkeeni videovinkin ja kokeilen, miltä Lana maistuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh. Ei hullumpaa. Se on sellaista fiilistelymusaa, punaviinin kera vallan mainiota musaa... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)