maanantai 10. joulukuuta 2012

Kun sinkkunaisen patukkaa teki mieli....

Noniin, nyt käsi sydämmelle.

Kaikkihan, ainakin me naiset, tarvitsemme pumpulia ihonpuhdistukseen sun muuhun kosmetiikkajuttuun... Mutta, haluaisitko sinä mielummin että vessan naulassasi roikkuu tämä...

...vai tämä?  Niin, itse valitsin jälkimmäisen. :) Tai siis tein jälkimmäisen, siinävaiheessa kun alkoi niin tympäsemään tuon valtavan pumpulisäkin tuijottelu vessanpöntöllä istuessa. Olkoon tämä malli nimeltään Maijan Pumpuli-Patukka.


Kyseessähän on tuommoisen suorakaiteen muotoinen putkilo, jossa on ripustuslenkki sekä molemmissa päissä kiristysnauhakujat ja satiininauhat jotka voi laittaa rusetille.

Ja näin ollen säätää alapään aukkoa (.....no sepäs kuulostaa härskiltä)...krröhön, siis, jolla voi tuota pumpulin ulosvetoaukkoa säädellä haluamansa kokoiseksi (...ei vieläkään kovin siveä, mutta menköön...).

Vaan nytpä teille säädettävän alapään aukon näytän!


Eipä muuten pahemmin yläpäästä eroa! :D6 kommenttia:

 1. Onpa sievä pumpulipussi! Tuollaisen voisi yrittää väkertää omaakin vessaa somistamaan, vaikkakin miun pumpulit majailee vähemmän näkyvällä paikalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos teet tämmöisen, suosittelen lämpimästi että vuoraat sen jollain vuorikankaalla, vuorisilkillä tms. Tuo ykinkertainen puuvilla näköjään on aika kitkapitoista, eikä se tavara oikein liiku tuolla sisällä kovin helposti. Et mun pumpulipatukalla on käytännössä ummetusta. Eli, älkää unohtako vuoritusta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mitä? Et kai...?? Käsityöt ovat vakava, korostan VAKAVA asia! ;)

   Poista
 3. Olipas hauska postaus ;) ja kaunis patukka, vaikka kuinka olisi ummetusta ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ja juuh, näissä patukkajutuissa toi voitelu on aika tärkeä asia et homma toimii... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)