sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Moro, mites teillä hengaillaan?

Aamuinen inspiraatio kohdistui hengareihin. Seeprakuosisten hengareitteni (joista enempi juttua täällä) seassa oli pari ihan yksinäistä, puunväristä perushengaria. 

Ja niin lauantai-aamuna olikin sitten aamukahvia juodessa pakko kaivaa pensselit esiin, kun keksin että teenkin niistä kultaisia. (Lisää aamuisesta inspiksestä täällä... )


Pari kerrosta kultamaalia päälle, mutta ei...jotenkin tylsiä. Vielä kaipasivat jotain.
Joten, oli kaivettava esiin kakkupaperi ja musta spray-maalipurnukka...ja lopuksi vielä kiiltävä spray-lakka päälle. Ja niin sai eteisen komero kullitetut hengarit tankoonsa roikkumaan. 

Sen jälkeen kahvini olikin jo jäähtynyt.

3 kommenttia:

 1. Ooo... pitsiaddiktina ihastuin näihin oitis! Voisin kokeilla omaa versiota jossain vaiheessa, sellaista söpön suloista tietenki. ;) Hienot on!

  VastaaPoista
 2. Näitä olis helppo tehdä sarjatyönäkin jos löytää kahta kivan väristä sprayta. Mun tuo kultamaali kun oli pensselöitävää mallia, ja kaksi kerrosta piti laittaa et tuli peittävä, niin siihen upposi aika paljon aikaa. Et spraymaaleja suosittelisin, sais vielä nopeasti valmistakin. :)

  VastaaPoista
 3. Plus jotain nättiä kakkupaperia vois etsiskellä oikein... ;) Mulla oli jotain ikivanhoja, äidiltä saatuja ja vuosikausia laatikon pohjalla pyörineitä... noh, tulipahan niillekin käyttöä nyt, vaikkei ehkä ihan semmoista mitä äiti alunperin oli kaavaillut...! :D

  Mut vielä on mullakin tylsiä perushengareita kaapissa, et varmaan askartelumaalikauppaan tieni vie vielä joku päivä. Esim sinne Biltemaan jota aina hehkutan.... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)