lauantai 21. tammikuuta 2012

Koruhöperyys on ihanaa!

Kansalaisopiston hopeaketjupunontakurssi starttasi tänään.

Yllätyin itsekin kuinka hirmuisesti sain aikaan kaikkea ...pääsyy siihen on todennäköisesti se että innostuin tekemään kaikkea muuta kuin itse ketjujen punomiseen...? ;) 

Ostin opettajalta 5 metriä hehkutettua 0,5mm lankaa ja vääntelin siitä jos jonkinmoista, kuten esimerkiksi tämän letittämällä tehdyn rannerenkaan (lukko puuttuu vielä, laitan sen huomenna...)
Ja rannerenkaan tyyliin mätsäävät lasikorvikset Sitten "Fillarin Vanteet"-nimiset korvikset...
Samasta langasta väänneltynä vielä setti violeteilla lasihelmillä höystettynä. Eli korviset sekä riipus kaulaketjuun pujotettavaksi.

Tämä on päivän ainut oikein ketju jonka väkesin lenkeistä. Tästä tuli tämmöinen merellinen Solmu-ketjun, johon yhdistin kivoja pedroolin sinisiä lasihelmiä...Vielä lähikuvaa solmusta.Yhteen solmuun tuli 8 lenkkiä tuohon yhteen solmuun, 1,2mm paksua lankaa ja 5,5mm halkaisijalla.Huomista silmällä pitäen tein jokusen tämmöisenkin, se tuleeko näistä ranneketju vai kaulakoru jää vielä nähtäväksi... :)Semmoista tänään. Mitähän huomenna? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä nykerryksiä! :)

  VastaaPoista
 2. Voisin ottaa nuo kaikki korvikset ja oikeestaan rannerenkaatkin ja ja... :) Itsekin haaveilen tuommosesta kurssista, tuo solmu näyttää hienolta.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ddargas ja Tanja. :) Kurssit on kyl kivoja kun saa aina hyviä vinkkejä opettajaltakin miten asioita kannattaa tehdä. Tosin ite oon vähän semmoinen teen vaan ja sit opettaja tulee kyseleen multa et "miten sää tän teit?" ;) Ehkä ensi syksynä seuraavan kerran täytyy tunkea tonne, pitäis saada joku oikein kunnon paksu kääty tehtyä ranteeseen... joku kiva kuningasketju vaikkapa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)