maanantai 10. lokakuuta 2011

Lastenhuoneen maalausprojekti

Jottei loma tuntuisi lomalta (vitsi), tehtiin pientä remppaa lastenhuoneeseen veljen kanssa. Nojoo, kyllä se lomalta tosiaan tuntui, maalailu on niin kivaa puuhaa että mikäs siinä tehdessä. :) Pääsin toteuttamaan jo vuosia päässäni muhineen viidakkoajatuksen viimeinkin...kun vähän lapsellinen tää omaan kotiin olis ollut, kun ei noita lapsia oo.

Työjärjestys oli oikeastaan semmoinen et mie päätin sävyt (no, veli ja veljen vaimo päätti pääsävyn, eli et vihertävää), veli auttoi pohjamaalauksessa ja sitten mie väkräsin koristelut siihen päälle.


Aluksi "ennen" kuvat, eli perus huone, valkoiset seinät jne...

 Tässä pohjavärin maalaamisen jälkeen....


Pohjamaalina oli siis tuommoinen aika vaalea vihreä. Kuviot maalasin lähes samalla sävyllä, mut hivenen tummemmalla vain. Eli vihreitä molemmat, itseasiassa vaaleanvihreitä molemmat mutta toinen on vain vaaleampi kuin toinen.

Norsu, kirahvi, pari apinaa, palmu, krokotiili ja jokunen tulppaani.... :) jokaisen pikkupojan unelma? Krokotiilistä ei tosin tullut yhtään hyvää kuvaa, kaikki valottuneet jotenkin oudosti, joten saatte luvan töllistellä näitä muita elukoita sen sijaan.(tässä apinassa on ehkä realistisimmat sävyt.... semmoinen raikkaan omenan vihreään taittavat sävyt enempi kuin oranssiin, mitä noissa muissa kuvissa on.)Ah ja myös nämä marimekon verhot tuli huoneeseen, jotka sointuivat viidakkoteemaan loistavasti.


Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvaa jossa näkyis vihreät seinät sekä uudet verhot, joten verhokuva on otettu ennen pohjamaalin levittelyä, siksi seinät näyttää noin kalpeilta...


 Yllä harvinainen Norjan harmaa hirvikirahvi, joka on saanut vainun apinasta...? Huomaa skarppina oleva etujalka... joo'o, olipaha hymy herkässä kun näitä maalaili...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)