torstai 20. lokakuuta 2011

Korsettiprojekti nro 2. - kirppiskorsetti.

Eijiei.... miten tässä kirppis-korsetissa voikin olla näin raivostuttavat kaavat! Hermo mennee!

Kyse on siis kirppikseltä haalimastani korsetista, jonka joku (vähemmän osaava) artesaani on tehnyt... Kaavat on niin oudot, että ei tuo ole voinut sopia kenenkään ihmisen päälle. Toisekseen, pitäis olla riippurinnat jotta tuo rinnan korkein kohta olis yhtään sinnepäin... ja myös bonusta, jos olis tissit myös selässä, koska tuo selkäkappalekin on tommoinen ihmeellisen pullistelevan muotonen, mut kapenee tietty näppärästi kohti yläreunaa... eli, siis puristaa julmetusti ylhäältä, sit levenee pussimaiseksi joka suuntaan ja sit kapenee taas. 

Kuvassa (salamavalo + likainen peili = taktinen efekti ettette tunnista mua...) vasemmalla näkyy hyvin kainalomakkara ja sitten muhkura, joka siis ei ole tissini....vaan lähinnä siis löysää kangasta (vaikka korsetti on ihan kiristettynä...)Alaosa tossa on  ihan jees, mutta tuo yläosa on kaikinpuolin vaan niin käsittämätön että ei hyvää päivää...
Jotta olisin saanut yläreunan kirsitämistä pois, lisäsin hienoja kiilajutskia etukappaleeseen, mutta ei se tilannetta kuitenkaan pelastanut... Tyyliin siis näin; leikkaus, kolmionmuotoisia kangaspaloja ja tikkausta:


 


(itseasiassa innostuin tekeen noita ehkä yhden liikaa, koska meni jo vähän aaltoilevaksi tuo etureuna, mut silti kainaloihin sattui ja kauheet makkarat tuli kainaloihin). Myös sivuprofiilini jäi tosi oudoksi, kun rinnan korkein kohtakaan ei mätsännyt. Taitaa tämä rökellys lentää vielä roskikseen, tosin luut otan talteen, niille varmasti on vielä käyttöä.... :)
Mutta siis tissit olis hyvä olla selässäkin tässä korsetissa... Siis, kuva on vähän vinossa, mut siis kuvassa ylhäällä on etureuna, ja alhaalla keski-taka....joka myös kaareutuu tuosta rintojen kohdalta.... ei hyvää päivää!


Noh, tästä korsetista on hyötyä toisessa projektissani, siinä kansalaisopiston korsettikurssilla, kunhan leikkaan nuo sirkat tuosta irti vaan ja ompelen toiseen niin vola! Ei tartte sovitusta varten ihmetellä sirkkakujaa enää!
 
  

Tämä korsettiprojekti siis on nyt loppuun käsitelty. Jag vill ährä inte anymore.


3 kommenttia:

 1. Ei hyvää päivää! En yhtään ihmettele että du vill ährä inte anymore, miten oot noin pitkälle jaksanutkin! Kaikesta huolimatta, kiitos päivän parhaista nauruista viimeisen lauseen johdosta! =)

  VastaaPoista
 2. Ei hyvää päivää todellakin, sillä kello tulee kymmenen ja alkaa olla yö, et ei siis todellakaan päivä! Ja miehän nyt oon tämmöinen kielinero, minkäs tälle nyt vaan voi.

  Ja siis kirjoitetaanko "inte" noin... pitäisköhän korjata, haluan että lauseeni on oikein....

  VastaaPoista
 3. Tai pikemminkin, kirjoitettiinko "inte" noin, hyvin on näköjään unohtunut....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)