sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Uusi lempipaitani!


Mun uusi lempipaitani valmistui. Kaava Burdasta 1/2014. 
Kaavat oli aika isoa mallia, varsinkin hartiaseudulta, mut kyllähän tuo päälle istui kun vähän tuunasi...


Tykkään, tykkään kovin. <3 

Kangas on Eurokankaasta viskoositrikoota. Ohutta ja laskeutuvaa.


Tästä tuli kyl niiiiiin mun lempparini! Aaaaah.... <3 12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Kengät on ihka aidot Wernerit. <3 Olivat niin ihanat etten voinut vastustaa...

   Poista
 2. Ihana paita ja samalla jäin täysin koukkuun sun blogiin. Tosi paljon kaikkia ihania ja hauskoja ideoita, joita haluaisi itsekin joku päivä testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nala ja mahtavaa että innostuit! :) Just tämmöiset palautteet on niitä jotka jaksaa piristää aina! Tää on niin se syy bloggaamiselleni, innostaa ja inspiroida muita! <3 Tuuhan kertomaan sitten jos jotain väkerrät.

   Poista
 3. Ah tuo on HIENO. Ja paidan malli samoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milona. Vallan ihastuttava tuosta tuli kyllä. :) Ehkä tulee vielä jokunen paita tällä kaavalla tehtyä jatkossakin..... jahka inspiroiva kangas vaan löytyy jostain. :)

   Poista
 4. Ihan törkeän kiva! RaiDAT!

  VastaaPoista
 5. Huikean ihana paita! Nyt innostuin tuosta Burdasta niin, että pitääkin lähteä lainaamaan kaikki mahdolliset lehdet kirjastosta. Oliko siis kovinkin suurta mallia? Kannattaako piirtää omaa kokoa pienempi kaava suosiolla? Kiitos, kun jaksat blogata ja innostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta koot piti aika hyvin paikkansa. Tosin oma moka.. siinä oli ohjeena et "valitse koko rinnanympäryksen perusteella." Nii sen mukaan mun ois pitänyt tehdä 40.... minun, joka yleensä ostaa 36 tai joskus harvemmin 38:a kaupan vaatteista.... mut tein sit kuitenkin 38 koolla, tosin sentin saumanvaroilla vain, ohjeessa 1,5cm.

   Alaosasta tuli ihan jees mut yläosat ja hihat oli aika leveet habasta nii kaventelin sit jonkun sentin kainaloiden alta vielä pous ja hihoista. Et ens kerralla en varmaan varmaan leikkaa ollenkaan saumanvaroja lantion yläpuolla oleviin kappaleisiin, tulee ehkä vähän sopivampi kerralla. Tai sit piirrän ne 36 kaavat vaan suosiolla. ;) mitä oisin varmaan tehnyt ellei se kokovalintaohje ois hämmentänyt mua. 40? Mitäh..???

   Poista
  2. Paljonko meni kangasta?

   Poista
  3. Ostin 2 m kangasta josta just noi molemmat raitapaidat sain ommeltua. Et en ihan suoraa kangaskulugusta osaa sanoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)