sunnuntai 12. tammikuuta 2014

FUBAR-farkuista ompelukoneen suojahuppu

Ystäväni farkuissa oli jäätävä reikä haaroissa. Sitkeästi oli niitä käyttänyt, jo 7-vuoden ajan olleet vakiokäytössä ja kun semmoiset aika löysänmalliset ja kulutetut muutenkin olivat, ei se reikä sieltä ihan niin pistänyt silmään edes... 

...mutta, sanoisin että jos sieltä pystyy päänsä pujottamaan läpi, niin reikä housujen haaroissa on jo hieman pikkuisen liian suuri... ja todellakin jo aitoa fubar-osastoa. 

Fucked Up Beyond Any Repair.

Mutta sehän ei tietenkään tarkoita, etteikö niissä kaltaiseni väkertelijä olisi silti nähnyt potentiaalia. Ja niinpä kuultuani sanat "Taidan heittää nämä roskiin..."  herätti minussa välittömän "ANNA NE MULLE! MÄÄ TEEN NIISTÄ JOTAIN!!" - reaktion.


Ja teinkin.Enää ei Jasmine pölyynny niin pahasti kun työpöydän alla odottelee seuraavaa käyttöä. 


Ja loppuun vielä täysin randomi fiiliskuva uudesta olohuoneen matostani. 

<38 kommenttia:

 1. Kokeilitko meneekö pää läpi? ;) Hyvä suojus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Pakko tunnustaa että en kokeillut. ;) Jotenkin oman päänsä tunkeminen toisen ihmisen vanhojen farkkujen perseeseen ei vaikuttanut ajatukselta tai kokemukselta, jonka olisin ihan välttämättä halunnut elämässäni kokea. Mutta näin silmämääräisesti arvioin että varmaan mahtuis jos olis kokeillut. ;)

   Poista
 2. Mahtava! Uusio käyttö rulettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, aika paljon tulee kierrätettyä kaikkee. :) Mitä sitä aina suotta ostamaan uutta kangasta kun vanhastakin saa hyvää. ;)

   Poista
 3. Hieno idea! Mullakin on tuolla pinkka rikkinäisiä farkkuja odottamassa inspistä. Saumurini kaipais kyllä suojapussia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, ei muuta kuin suojapussia askartelemaan... ;)

   Poista
 4. Mullakin on isännän vanhoista farkuista ommeltu ompelukoneen suojus. On ollut näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, loistavaa! Tämä on ilmeisesti ihan normikäytäntöä. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)