maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vessamainen touhu

Kaikkee hupaisaa sisustuksellista on tullut kylppäriin väkerreltyä tässä menneinä hetkinä, joista en ole raportoinut enempiä....
 
Joten, esittelyssä, askartelumassasta väkertelemäni kyltit.
 
Toinen on käsi, yllätys yllätys, käsipyyhkeen merkiksi...
 
 
 
 
 
 
...ja kun viimeksi innostuin siitä jääkaappirunoudesta niin että kirjoittelin ihan liikaa niitä sanoja kun en jaksanut alkaa niin tarkkaan mittailemaan paljonko siihen mahtuu. Nii lätkäsin sit ylimääräisiä sanoja kylppäriini. Näin yksin asustellessa se nyt on musta aivan sama mitä noissa pyyhkeissä lukee, kun ei niihin muut peppujaan ja nassujaan kuitenkaan pyyhi kuin minä. Joten nyt on Vastaus, Vähemmän ja Vaikka-pyyhkeet.
 
Hyviä sanoja, aivan liian hyviä sanoja, roskikseen heitettäväksi.
 
 
 
Ja sit koirulin massailut.
 
 
 
 
Kyllähän tuosta ymmärtää että kyseessä on koiruuden pyyhe. Ei kannata pyyhkiä siihen itseään jos ei halua olla karvainen... tai tavallista karvaisempi edes.
 
 
Mutta sitten! Nämä ihanuudet!
 


 
 
Entiset suihkukaapin nupit oli semmoista sekundaa ettei ne käyttöä kestänyt. Joten ei muuta kuin vanhat nupit veke ja kaupasta uudet - tosin Sokkarin sisustusostatolta tarttui posliinivetimet matkaani jotka vaan ruuvailin toisiaan vasten. :) Ja ah... ruusuposliininupit!  
 
Naiseus. Mikä ihana tekosyy ostaa nättejä ja (epä)käytännöllisiä tavaroita hajonneiden tilalle!
 
 
Ja eihän vessa ole mitään ilman inspiroivia tekstejä joita voi hampaita pesiessä tuijotella joka aamu. Kokeilkaahan tekin laittaa jotain kivaa ajateltavaa aamuun. 
 

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)