lauantai 27. huhtikuuta 2013

Trenditoppi

 
 
Tänään vuorossa Eurokankaan ohjeen pohjalta Trenditoppi. Näitä ohjeita ainakin meikän lähi EK:ssa jaetaan ihan ilmaiseksi.
 
Oon tätä ohjetta jo vuosia miettinyt ja pohtinyt aina silloin tällöin, mut nyt se tuli vastaan - nimittäin täydellinen kangas joten viimeinkin toteutuskin tapahtui. :)
 
 
 
 
 
 Ja noiden ohjeiden pohjalta tämmöinen siitä tuli.
 
 
 
 
Selkään ompelin parit nepparit, koska en tykännyt siitä solmittuna versiona. Tulihan tästä ehkä hieman avonainen takaa, mut..... ei kai se haittaa? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Parastahan tässä on se, että kun kangas oli erisävyistä eri reunoilta, niin se muuttaa topin ilmettä riippuen kummin päin sen päällensä laittaa. Onko synkempi fiilis...
 
 
 
 
 
 
....vai haluaako korostaa (toivottavasti tulevaa) rusketusta vaalean harmaalla puolella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kangasta jäi tähteeksi vielä epämääräinen suikale... joten ei muuta kuin päärmeet reunoihin j
a kas, sain satinihuivin. Menee vaikka hiuksia suojaamaan kesällä aurinkoo ottaessa tai kaulaan solmiten. :)
 
 
 
 
 
Kyseessä on siis palaalaatikostani nappaamani kangas, ja nauhana satiininauhaa. Hintaa tälle komeudelle tais lopulta tulla noin 3,50€... ;)
 
 
Ollappa jo kesä!
 
Oon niin valmis. ;)
 
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva tuosta tuli ja hauska miten tuommoinen vinoon laitettu satiini laskeutuukin todella kauniisti... ei oo tullut ennen tämmöistä satiinijuttua ommeltua, että mukavan helppoa oli ainakin.

   Poista
 2. Voi kun on hieno! Hauska kun samasta topista saa nuin erilaisen kääntämällä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ei haittaa vaikka jossain juhlissa tipauttais kermakakut syliinsä, senkus käyp vessassa pyöräyttään vaan paidan ympäri ja kas, juhlat jatkuu! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)