tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kesälaukkukuume iski


 
Kesä tulee,
 
ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa...
 
 
....krooninen kesälaukkukuume iski jälleen. Eihän siinä muu auttanut kuin tehdä laukku.
 
 
 
 
 
..ja toiselta puolelta.
 
Et jos ei halua niin pinkkiä meininkii niin voi laittaa ratikan persausta vasten ja mennä pelkällä harmaalla kaiteella... ;)
 
 
 
 
 
 
Asiaa ei auttanut yhtään kun bongasin netistä hyvät kuvalliset ohjeet olkalaukkuun. Kyseessä on siis Hipun Bägi-ohje, jonka ohjeeeseen pääset tästä klikkaamalla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tosin Hipun ohjeita sovelsin ja tein laukusta hieman isomman (koska halusin tuon pinkin junan sommitelmallisesti istuun laukun sivustaan paremmin), myös olkahihnan tein erilailla kuin hän, mutta hyvät ja selkeät ohjeet muuten. :)
 
Nuo olkahihnan soljet ovat kierrätettyä kamaa vanhoista laskettelulaseistani! Ja olkahihnan leveys mätsätty sen perusteella, koska niissä laseissa oli 4cm leveää kuminauhaa niin nytpä olkahihnakin on sen levyinen. ;)
 
 
 
 
 
Ja vuorikin löytyy... Valkoinen jopa. Ehkä löydän kännykät ja lompakot sieltä. Mustat vuoret on aina niin petollisia... :D
 
 
 
 
 
 
 
Kankaan kävin ostamassa Vallilan putiikista, muistaakseni nimi oli Berliini. Tukikangasta käytin kaikissa päälliskankaan osioissa koska tuo vallila oli sen verran ohuempaa et kaipasi mielestäni vähän tukea... Mutta vuorikankas on ohutta puuvillaa.
 
....aaah! <3
 
 
 
 
 
 
KESÄ! Tule jo! :D
 
 

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)