maanantai 18. marraskuuta 2013

Leikkuulauta

Puutyökurssilla olen tässä koko syksyn ollut. 

Kurssi aloiteltiin tekemällä leikkuulaudat. 

Muut tekivät suorakaiteen muotoiset.Olen erilainen nuori. 

Tein ketun.

Kippuralla olevan ketun. 


Nukkuvan ketun.

Niinku.


...jooh.  Semmone. :)2 kommenttia:

 1. Oon vuosia miettinyt itsekin puutyökurssille menemistä, mutta koska ala-asteen puutöistä alkaa olla aika kauan, niin olen hieman pelännyt mennä kurssille. Olen epäillyt, että kannattaakohan tällaisen suuria koneita pelkäävän aloittelijan mennä moiselle kurssille. Mutta toisaalta, jos kurssi alkaa leikkuulaudasta, niin ehkäpä se ei liian pelottavaa ole.

  Ihanaa, että postasit leikkuulaudasta! Uskallan ehkä joku vuosi lähteä kansalaisopiston puutyökurssille itsekin!

  Ja on muuten hienon näköinen leikkuulauta, kyllä sen kippurallaan olevaksi ketuksi tunnistaa helposti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, kyllä kannattaa mennä jos kiinnostaa. :) Tuo on se alkeiskurssi, niitä ei kurssiohjelmassa olekaan kuin yksi. Ja se opettaja on todella kiva ja jeesaa ja kertoilee tosi hyvin kaikista laitteista. Ja tosiaan porukalla käydään kaikki laitteet ekoilla viikoilla läpi yhdessä, niin siinä ne tutuksi tulee. :) Että sinne vaan, apuja saa kyllä aina. :)

   Oon joskus ollut siellä tavan puutyökurssilla (ei aloittelijoille suunnatulla) niin se ei ollut yhtään niin hyvä kun siellä jo oli se oletus että kaikki osaa käyttää kaikkia laitteita... Ja opettaja näytti lähinnä tympiintyneltä kun joutui koko ajan auttaan mua. :D Mutta tuo alkeiskurssin opettaja on tosi kiva. Ja sit kun osaa ees periaatteessa käyttää noita laitteita niin vois jatkaa normikurssille kun osaa sillein edes jotain jo. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)