perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ajatuksia kengistä, naisita ja logiikasta

Mistä tiedät olevasi jollain tapaa hullu ja ajattelutapasi täysin järjenvastainen? Noh, tietysti, katsomalla alaspäin huomaa et tissithän ne siinä, eli nainen taidan olla, joten, naisen logiikka, sitähän tämä taas on.

Mutta kun naisen logiikkaan yhdistetään väkertelijän intohimo, ei voi itsekkään aina välillä muuta kuin nauraa.


Kävinpä kenkäkaupassa. Katselin kivoja balleriinoja, mutta kuten kaikki balleriinat ja avokkaat - ei ne mun kapoisessa jalassa pysy. Lonksuvat hirmuisesti ja tippuvat jalasta kävellessä.


Ja nämäkään kengät eivät poikenneet mitenkään siitä.MUTTA.

Välillä huomaa ajattelevansa samalla, kun sovittaa kenkiä, jotka ei pysy jalassa, et "...no mutta, pikkuisen tuunaamalla näistähän saa varmaan ihan kivat...." .... ....... ...


...niin.


Kysynpähän vaan. Ostaisiko KUKAAN mies kenkiä, jotka ei pysy jalassa, aikomuksenaan tuunata ne niin että pysyvät? Tokkopa... ja hyvä niin. :D


Noh, maailma näyttää erilaiselta väkertelijän silmin, eipä voi muuta todeta. :D


Toinen hyvä kysymys on tietysti se, että käyttäisikö kukaan mies tähän tuunaamiseen kuminauhaa -joka on itseasiassa peräisin rikkoontuneista rintaliiveistä joista leikkasin kuminauhaolkaimet talteen "näitä saattaa vielä joskus tarvita"-periaatteella..? ;)

Mutta takaisin väkertelyihin. Eli tässäpä teille kaikille, jotka saman ongelman kanssa painitte hyvä vinkki kuinka saat balleriinat pysymään paremmin jalassa. Tarvitset pätkän jotain napakkaa kuminauhaa, jonka voi ommella käsin kangaskenkien läpi.


Koristeena näissä on nappi, joka on peräisin jostain lapsuudenaikaisesta hiuspompulasta..... en ees muista minkänäköinen se oli, joku kuminauhajuttu jossa oli päissä kauheasti erivärisii lapsekkaita helmiä. Helmet olen jossain vaiheessa napannut talteen sillä "niitäkin saattaa vielä joskus tarvita"... :D


Tulipas pitkä sepostus. Mutta kengät. Nyt ne on kivat, ja nyt ne pysyy jalassakin! :) Nyt vaan puuttuu ne kesäkelit jolloin tämmöisiä ihanuuksia voisi jopa käyttää.... 
 


Hyvää naistenpäivää kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama ongelma. Juuri mitkään kengät ei pysy kantapäästä paikallaan, etenkään ihanaisat söpöstelyballeriinat.

  Mutta kiitos vinkistä, nyt voin rohmuta niitä kaapit pullolleen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh. Tää kikka toimii yllättävän hyvin. Pieni pätkä kuminauhaa auttaalöytämään uuden kenkämaailman.... :) .....se voi olla huono asia tietty rahanmenon kannalta... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. :) Tulis jo kesä vaan, mustat kesälengingit ja mustat aurinkolasit + kengät kuin karkit... mmm.

   Poista
 3. Oijoi kuinka hyvä vinkki ja kuinka kauniit kengät! Heti otan käyttöön. Kuinka en itse älynnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, kuinka kuminauhanpätkällä saakaan koko uuden maailman avautumaan... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)