lauantai 16. helmikuuta 2013

Some-lapaset

Tulipahan joulun tienoolla ostettua uusi puhelin. Yhden mobiili-blogipäivityksenkin sillä jo tein testimielessä, tosin eipä nyt niin kiire ole näiden käsityöjuttujen bloggaamisessa etteikö ehtisi koneelle tulla niitä kirjoittelemaan...

Joka tapauksessa. Kosketusnäyttöpuhelin ja talvi yhdessä aiheuttavat tietysti yhteensopivuusongelmia... ja aikani ideaa päässäni pyöriteltyä päädyin tekemään Some-Lapaset.


Ohje on omasta päästä, toimien samalla myös testinä sille, että voiko neulontaa ja virkkausta yhdistää... ja kyllähän tuota pystyi helpolla.

Lenkkejähän virkatessakin on, nyt vaan nappasi lenkit aina puikolta silmukoiden muodossa niin etteivät päässeet karkaamaan mihinkään ja kas: näin sain lämpimät virkatut tumput joissa on kuitenkin resori ranteessa. :)


Se, mikä näiden lapasten Some eli Sosiaalisen median osio on, on tietysti peukaloden erikoisuus... niissä on halkiot.
....joista saa peukun näppärästi esiin...

...ja ei muuta kuin facebookkiin!  :D


Nojoo, jos ei facebookkia niin ihan puheluun vastaaminen lapaset kädessä onnistuu nyt. Tai voluumin säätö musiikkia kuunnellessa tms...


Lankana oli 7 veljestä, varsi 3,5 puikoilla neulottu ja lapanen 3,5 virkkuukoukulla koukittu, pelkkiä kiinteitä silmukoita.

Tähän loppuun vielä kuva tuunatuista kuulokkeistani. Ei ole helppoa omata eriparikorvat joista toinen on aivan mini-mini-kokoa ja muutenkin vähän epämuodostunut. Löysin kuitenkin kuulokkeet jotka pysyivät korvassa (ooooh!), molemmissa (ooooooh!!!), tosin pikkuisen vaati tatti hieman muokkausta... ;)


 
 
 
 
Tuunausta tuunausta... sitähän tää elämä on. :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)