lauantai 10. marraskuuta 2012

Perseet Olalle!


Tekeekö joskus mieli vetää perseet olalle?

Allekirjoittaneen ainakin tekee... aina välillä. Se yleensä vaan tulee aika kalliiksi, eikä välttämättä olokaan ole kovin hyvä seuraavana päivänä. Vaan ei hätää, tällä Perseet Olalle-laukulla voi vetää perseet olalle vaikka päivittäin, vaikka monta kertaa päivässä, ilman krapulaa tai morkkista!

Eikä ihmiset kadullakaan katso kovin pahastuneesti vaikka ihan julkisella paikalla tekee mieli kiskaista perseet olalle!
Kyseessä on siis jälleen eräs kierrätysidea... Nämä ovat vanhat miesten farkut, joista leikkasin lahkeet pois, ompelin alareunasta kiinni..  kuten myös ompelukoneella sepaluksenkin, jottei sieltä mikään kurkku tipahtaisi ruokaostoksia kantaessa... Kahvat on ommeltu lahkeen palasista.   
On ainakin taskuja tässä mallissa... ;) Ja ei muuta kuin rellestämään turvallisesti!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Farkkukassissa on sekin hyvä puoli, että ei ihan heti repeä kahvat tms vaikka vähän painavempiakin ostoksia olisi kanniskelemassa, kestää aika hyvin kaikkea. Ja paksut kahvat ei nirhaa käsiäkään verille niitä kantaessa. :)

   Poista
 2. Hauska! Taskut ja kaikki valmiina =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosin sama ongelma tulee kuin taskujen kanssa muutenkin, et laitoinkos ne avaimet nyt etu vai takataskuun.... ;)

   Poista
 3. ...Kurkku vilahda sepaluksesta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aattele kun vilahtaiskin! ;) Johan siinä siveämpi mummeli pyörtyis.

   Ompelin suoralla sen sieltä sepaluksen sisäsivulta, et sitä vetoketjua voi kyl edelleen pitää auki jos haluaa pahennusta herättää, mut silti ei kurkut pujahtele esille... ;)

   Poista
 4. Ihana! ;D ja erittäin osuva nimi. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. ;)

   Tajusin juuri, että tällä laukulla voi myös ilmaista itseään, et heittääkö sen olalle sillein et samalla näyttää persettä jollekin takana tulevalle....? Vai näytteleekö haarojaan? Niin, siinäpä taas kysymys... ;)

   Poista
 5. Ahhahhaaa, voihan kurkku ;) Oikeasti, ihana idea ja komea lopputulos. Jälleen yksi oivallus sille loputtomalle omallekin to do -listalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen vähän siitä mistä roikkuu, voi kurkkukin olla kovin epäsiveä jos se sattuu sepaluksesta kurkistamaan... ;) Mutta kiitos Heidi, iloittelehan ihmeessä jos oman siveyden sipulin saat joskus aikaiseksi. ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)