maanantai 17. syyskuuta 2012

Päivitettyjä kuulumisia ja teknisiä haasteita...

... tekniset haasteet jatkuvat. Ensin puuttui kamera, nyt puuttuu intternetti. Syy on suurimmaksi osassa laiskuudessani, ja piheydessäni. Kylläpä kökkö mokkulayhteyskin maksaa! Elän nykyään opiskelijabudjetilla, koska intouduin opiskelemaan graafista suunnittelua. :) Taidetta - niin perinteistä kuin tietokoneellatehtyä - luvassa tässäkin blogissa siis.

Mutta kyllä se tästä, todennäköisesti päivitykset tulevat hieman ryppäissä, kasaan niitä muisti-tikulle kotosalla ja sitten oksennan ne pihalle kun ehdin joskus koneen ääreen jossa on netti toiminnassa.

...sen verran ennakkomaistiaisena, että vaihteeksi yksi matto valmistui tuossa, toiseen on materiaalit jo hommattuna ja nyt myös sukkapuikot suihkivat, tulossa generiset miehen mentävät sukat. One size fits all, vai miten se meneee... mut, ehkä niille on joskus vielä käyttöä? :D Olen ikuinen optimisti. ;)

Leikin uudella kameralla. Siinä on Punk-kuvausmoodi jolla tulee kaikista kuvista musta-pinkkejä! :D Ihq!
Oon niin rock....eiku...punk... eiku... pink?

1 kommentti:

  1. Hih, naureskelin kun näin fb:n puolella sun uuden profiilikuvan että jo on Neito Graafinen päässyt vauhtiin! ;) Niin sitä pitää!

    Kannattaa muuten ajastella postauksia jos niitä ryppäissä latailet tikulle. Aika kätevä systeemi eikä vie aikaa juuri yhtään ylimääräistä. Ei tule "oksennustarvettakaan". ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)