sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kameran suojakotelo

Vihdoin ja viimein, väkertelijä osti kameran. 

Heräteostoksena, myyjää sokeasti uskoen, ja todennäköisesti jostain olisi saman kameran saanut halvemmallakin. Mutta ihan sama, en jaksanut venkslata enää, valikot tuntui toimivan, kamera tuntui olevan kiva, zoomia oli riittämiin ja makrokuvausasetuksetkin tuntuivat toimivalta. Joten niin matkaani lähti Olympuksen SZ-14 kamera. Se olla siis pokkari, kun en järkkäriä kuitenkaan jaksaisi kanniskella mukana. Ja yksi syy miksi ostin juuri tuon kameran, olis se että siinä ei ole GPS:ää, wlania, taskupeiliä, full hoodee kuvaussysteeemeitä, frisbeetä eikä muutenkaan mitään turhaa josta joutuisi maksamaan...  Aika näyttää oliko ostos rahojen arvoinen. :)

Uusi kamera tosin tarvitsi tietystikin suojakotelon... ja sellainen tuli sitten tänään väkerreltyä.
Nuo yksityiskohdat virkkailin tuohon taktisesti hieman lisäpehmustusta antamaan linssin ja takaruudun kohdille, ei ihan heti pitäisi käsilaukun pohjalla naarmuuntua vaikka avainnippu olisikin vieressä...Harmaa lanka Huopasta, marjapuuronsävyinen lanka seassa on seiskaveikkaa ja pinkit yksityskohdat ja kirjailut myöskin seiskaveikkaa. Koko pussukka siis virkattu 5 koukulla yhtenä kappaleena, pohjasta aloitaen. Vetoketju ommeltu käsin sitten lopuksi.
Kyllä kelpaa nyt kameran uudessa pussissaan asustella. :)

Ja LÄMPIMÄSTI tervetuloa teille kaikille uusille lukijoilleni! Ihmeesti vaan porukkaa ilmestynyt listoille lisää vaikka päivitystahti tässä satunnaisista syistä johtuen onkin ollut hieman hidasta. Mutta te kyl niin piristätte, silti olette täällä edelleen vaikken ahkera olekkaan ollut. Noooh, jos vanhat merkit paikkansa pitää, siihen kyllä tulee taas muutosta... varautukaa vaan... luovuus alkaa taas puhkeamaan selkeästi. ;) Syksy - syy istua sohvalla sukkapuikkojen ja käsitöiden parissa. Öljyvärimaalauskurssillekin ilmoittauduin taas, ja myös akryylimaalit meinasin myös ostaa.. että ehkä sitä vielä tulee innostuttua oikein kunnolla maalailemaan syksyllä? Aika näyttää. :)

3 kommenttia:

  1. Maija! <3 Olet täällä taas! Ihanaa! Tervetuloa!

    PS. Saiskohan tuon sanakirjainvahvistuksen pois päältä? Ärsyttää vähän kun kaks ekaa kertaa ei mennyt kommentti vahvistuksesta läpi.. tarttenkohan rillit? ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, kyllä juu, täällä taas, alive and kicking. ;)

    Kuvittlen ottaneeni tuon sanavahvistuksen pois päältä jo aikaisemmin, mutta siellähän se edelleen asetuksissa olla möllötti... Mutta nyt se pitäisi olla poissa. Sanokaa jos se edelleen kummittelee siellä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)